Gå til forside

23. MARTS, 2016

DET BLIVER IKKE MEGET MERE CLEAN!

Der er altid noget helt specielt over hvide støvler. Det rene look og den høje visibilitet på afstand gør det til noget særligt hver gang de præsenteres. Med introduktionen til den nyeste colourupdate af X15-siloen gør adidas bestemt ikke denne tanke til skamme. Velkommen til siger vi bare!

Der er forår i luften - og adidas går i allerhøjeste grad dette imøde med en spritny opdatering på deres populære X15-silo, som siden juni sidste år har fyldt enormt meget i fodboldstøvleverdenen.

Der er altid noget helt specielt over hvide støvler og vi tager bestemt ikke munden for fuld ved, at sige at adidas rammer hovedet på sømmet med den nyeste opdatering. En opdatering der farvemæssigt kombinerer den næsten klinisk hvide grundfarve med kontrastfarver i neon, der så småt fader over i grøn og lyseblå. Næsten for godt til, at være sandt hvis du spørger os - og en væsentlig frækkere udgave end sidst X15 blev lanceret i hvid tilbage i september 2015.

Ace 16 er lanceret i blå. Se nærmere til Rakitic, Pogbas og Özils foretrukne silo her!

Modsat de seneste par farveopdateringer i både sort og pink bliver den hvide opdatering den som siloens allerstørste profiler kommer til, at have på fødderne i den altafgørende del af sæsonen når de respektive mesterskaber skal finde deres vindere.

På fødderne af Gareth Bale, Luis Suarez, Arjen Robben og alle de andre stjerner kommer den nye hvide X15 med sikkerhed til, at lyse op på banerne rundt om i Europa i form af mål og kampafgørende øjeblikke. Men bliver det også den farve du hopper i til den kommende sæson når de lander d. 01.04.16? Lad os høre din mening om adidas' seneste farveopdatering på Facebook og Instagram.

Invalid widget

Invalid widget