Gå til forside

24. MAJ, 2016

DEN VILDESTE ACE 16.1 PRIMEKNIT TIL DATO?

Om du er til snørre eller ej, så har Mercury Pack fra adidas selvfølgelig begge dele til dig. Den forgangne uge bød på lancering af Ace16+ Purecontrol - og tiden er nu selvfølgelig kommet til Ace 16.1 Primeknit i den uhyggeligt sprøde sølvudgave frem mod EM-slutrunden. Se mere til den lige nedenfor!

adidas revolutionerede tilbage i januar måden fodboldstøvleverdenen, da man introducerede Ace 16-kollektionen for første gang. En kollektion af støvler, som selvfølgelig talte den største innovative lancering fra adidas i år - nemlig Purecontrol'en, men som også i Ace 16.1 Primeknit har konstrueret en støvle, som har taget enormt mange fodboldspillere med storm og b.la har været blandt de allermestg populære støvler hos SPORTMASTER.

En revolution af kaos. Se mere til X16+ Purechaos Mercury Pack lige her!

Og hvis du ikke allerede har fornemmet det så har vi en smule svært ved, at få armene ned over lanceringen af Mercury Pack fra adidas - og specielt Ace 16.1 Primeknit, som uden tvivl er blandt de fedeste colourways der hidtil har været lanceret af controlstøvlen fra adidas.

Den chrome-overdel taler i allerhøjeste grad for sig selv - og vi kan slet ikke vente med at komme til at se den på de store stadions i Frankrig hvor mange af de allerstørste stjerner kommer til, at være og finde i Ace 16 Mercury Pack-kollektionen.

Læs også: "No laces needed". Ace16+ Purecontrol er lanceret i Mercury Pack.

Og samspillet mellem den chrome grundfarve og den neongule Techfit 2.0-krave er, i forlængelse af førnævnte, en kombination der er svær at få øjnene fra. Og apropos Techfit 2.0-kraven er det selvfølgelig værd, at nævne at der rent teknologisk ikke er ændret på støvlen.

Det er derfor stadig teknologier som den førnævnte Techfit-krave der b.la er med til, at sikre dig et optimalt locked down fit omkring anklen. Yderligere er den velkendte Primeknit-konstruktion, som ikke er coated med til, at give dig den soklignende fornemmelse, som man b.la oplever i adidas Ultra Boost sko hvor Primeknit'en kommer til udtryk i sin reneste form.

Overdelen er derimod selvfølgelig stadig coated med NSG, som sikrer optimale boldkontrol i både vådt og tørt vejr, mens at GroundCTRL 2.0-knopsystemet stadig giver dig en oplevelse af en støvle, som er bygget til playmakeren der dominerer spillet og styrer slagets gang.

Ligesom resten af Ace 16-kollektionen i Mercury Pack er Ace 16.1 Primeknit landet - i øvrigt både i voksen- og børnestørrelser - så du kan nu få fingerene i den, hvor du selvfølgelig kan få GRATIS navn, nummer og flag på hele sortimentet. Men hvad er du mest til  - Purecontrol eller Primeknit? Lad os høre din mening om Ace 16-støvlerne på Facebook, Instagram eller snapchat. Og find os samtidigt på YouTube hvor du snarest kan se vores anmeldelse af Ace 16.1 Primeknit i Mercury Pack.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo