Gå til forside

05. OKTOBER 2017

Løb som de bedste i Nike Zoom Fly

 

Tilbage i maj 2017 løb Nikes maraton-projekt Breaking2 af stablen. Der blev eksperimenteret på alle fronter på at få de første løbere under 2 timer på maratondistancen. Rekordforsøgt førte blandt andet en helt ny løbesko med sig - Nike Zoom Fly - som netop har ramt vores hylder.

Nike Vaporfly 4% var den sko som blev brugt under rekordforsøget på de 2 timer. En løbesko med en helt unik mellemsål og overdel. Skoen blevet efterfølgende lavet i et meget lille i antal og til en høj i pris, men heldigvis gjorde Nike også mange af de tekniske features fra Vaporfly 4% tilgængelige i i Nike Zoom Fly.

Generelt har Zoom Fly masser af støddæmpning og meget lav vægt for en løbesko til maratonløb. En uhørt tyk Lunarlon-mellemsål med 33 mm sål under hælen (23 mm under forfoden) til at klare de mange stød, som et maraton giver, på optimal vis.

Til konkurrencen eller tempoturene - find Nike Zoom her

 

En nytænkt nylonplade med indsprøjtet kulfiber driver dig frem i hvert skridt og giver ekstra skub i til afsættet, når pladen trykkes sammen under landing.

En næsten sømløs overdel i ét stykke sikrer høj åndbarhed, et sikkert hold omkring foden bundet sammen med det lette Flywire kabelsystem, som trækker fod og sko helt tæt sammen ved snøring.   

Med Zoom Fly har Nike igen nytænkt måden at lave lette og hurtige løbesko på også til de lange distancer. En løbesko som har været igennem hænderne på de bedste produktudviklere i Nikes løbelaboratorier.

Find Nike løbesko lige her!