Gå til forside

2. FEBRUAR, 2017

NIKE ZOOM FEARLESS FLYKNIT – DEN ALSIDIGE TRÆNINGSSKO

Kan du godt lide at variere din træning og blande løb med fx fitnesstræning er Nike Zoom Fearless Flyknit skoen til dig.

Stikordene bag den nye Nike Zoom Fearless Flyknit er hurtig, stabil, responsiv, og den er designet til at klare alt fra hurtige løbeture til høj intens træning. Det er altså lykkedes Nike at designe en allround træningssko, som du både kan bruge på løbeturen og i fitnesscentret.

Det er dog vigtigt at bemærke, at skoen ikke kan gøre det ud for din løbesko på lange distancer. Nike Zoom Fearless er rigtig god til kortere løbeture helt op til 5 km, men skal du løbe langt, bør du hoppe i et par ”rigtige ” løbesko.

Vild med Nike? Se vores store udvalg af Nike træningssko her

Starter vi nederst, finder vi ydersålen. Den er lavet i gummi og har et sekskantet mønster langs det meste af sålen. Ved forfoden bliver dette mønster dog brudt af riller på tværs, som afløses af et tæt mønster ved tæerne. Denne kombination gør sålen fleksibel, samtidig med at den får et godt greb i underlaget – noget der er særlig vigtigt ved blandt andet planke og burpees.

I mellemsålen har Nike gjort brug af deres populære Zoom Air dæmpning i hælen, så du får den nødvendige støddæmpning ved landing på fx løbebåndet.

I overdelen finder vi det velkendte Nike Flyknit, som de seneste år er blevet integreret i en lang række af Nikes træningssko. Det gør, at Fearless sidder helt tæt til foden. Flyknit har fået selskab af en række fleksible Flywire kabler, som er integreret med snørebåndene for at give støtte og stabilitet i yderpositioner, hvor foden har tendens til at falde ud.

Nike Zoom Fearless Flyknit er en alsidig og let træningssko, som du både kan bruge på de korte løbeture og til høj intensitet træning. Har du prøvet den nye Nike Zoom Fearless Flyknit? Del din oplevelse med os på Facebook eller Instagram.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo