Søg i over 11.000 produkter..

27. JUNI, 2016

Skoen til sommerens tenniskampe - Nike Zoom Cage 2

Sommeren er højsæson for tennis. Ikke bare internationalt, hvor verdens bedste tennisspillere tørner sammen til Wimbledon, men også på tennisbaner i hele Danmark. 

Du kan ikke spille tennis uden en ketcher og en bold, men herefter er skoene det vigtigste. Det er nemlig nødvendigt med et par sko, der giver god støtte, når du spiller.

Tennis er en sport med fart og mange retningsskift. Du flytter dig efter bolden, bremser op, sætter i spurt og vender rundt. Derfor er det vigtigt med nogle sko, der kan følge dine bevægelser.

Er du klar til tennissæsonen? Se vores store udvalg af tennisudstyr her 

Nike Zoom Cage 2 er specielt udviklet til tennis og kombinerer holdbarhed med let støtte og god komfort. Vi har fundet fire ting, som er særlig værd at fremhæve ved Nike Zoom Cage 2:

Hurtig dæmpning og fart i afsætte
Med Nikes velkendte støddæmpning Zoom Air i hælen dæmper skoen din landing, men leverer samtidig energi i afsættet, så du kan bevæge dig hurtigere.

Åndbart support
Overdelen er beklædt med Nike Drag-On, som består af et mesh lag og et kraftigere gummilag som forstærker skoen. Det smarte ved Drag-On er, at skoen bliver ekstra holdbar, samtidig med at mesh laget sikrer åndbarheden.

Godt greb i underlaget
Sålen er designet med sillebens riller, som giver dig et sikkert greb på det hårde underlag.

Sålen
Midtersålen er splittet i midten for ekstra støtte og smidighed. Desuden har den 6 mm ydersål af slidstærkt gummi styrker skoen mod skrammer og slidtage.

Nike Zoom Cage 2 er en oplagt sko til tenniskampene. Den er gjort ekstra holdbar med slidstærkt gummi på ydersålen og Nike Drag-On på overdelen. Dette går dog på ingen måde på kompromis med komfort og støddæmpning, som er integreret i skoen via Zoom Air puder i hælen.

Invalid widget

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: