Gå til forside

22. JANUAR, 2016

SLUT MED GENERENDE TIGHTS: ZONED SCULPT FØLGER KVINDEKROPPENS FORMER!

Hvilken kvinde kunne ikke tænke sig en tight, der både følger og fremhæver formerne under træning? Læs mere om den nye Zoned Sculpt Tight fra Nike nedenfor.

Innovations- og designerteamet fra Nike har i samarbejde med topatleter udviklet denne lækre tight med udgangspunkt i kvindekroppens former og naturlige bevægelser. Mange timer er gået med at analysere seks grundlæggende øvelser – skub, træk, squat, lunges, bøj og rotation – for at udvikle tights, der understøtter kvindekroppens naturlige bevægelser, samtidig med at den yder maksimal støtte og fremmer følelsen af muskelkontrol.

Nike Zoned Sculpt Tight er fremstillet i et blødt og elastisk Dri-FIT materiale, der transporterer fugten væk fra huden og holder dig tør under træning.

Noget helt særligt ved denne tight, er de indvævede zoner, der yder kompression, de steder hvor du mest har brug for det; kropskernen (core), lår og baller. Kompressionen støtter dine muskler til at yde deres maksimale, forebygger skader og fremmer restitution.

Se hele vores udvalg af Nike tights her

Det er en meget let tight, der giver en second-skin følelse. En næsten seamless konstruktion gør dem bløde og komfortable mod huden; der er ingenting der gnaver eller generer under træning.

Den høje talje yder ikke mindst support omkring kropskernen, den sørger også for at tightsene bliver siddende, hvor de skal (og dækker hvad de skal!), uanset hvilken øvelser, du udfører.

Nike Zoned Sculpt Tights er ideelle til alle former for high-, medium- og low-impact aktiviteter takket være deres komfortable pasform, kompression og smarte design; de kan endda blive din nye favorit derhjemme, da de fremmer restitution mellem dine træningspas.

Skal du prøve de nye Zoned Sculpt Tights fra Nike og opleve hvad de gør ved din træning? Del din mening med os på Facebook. Tightsene er allerede online og i udvalgte butikker.

Tjek også vores store udvalg af træningstights til kvinder ud her.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo