Gå til forside

 

under et flag

Det er endnu engang blevet kvindernes tur til at vise klassen på fodboldbanen – for endelig er det blevet tid til VM 2019! Værtslandet Frankrig er klar til at byde velkommen, når de dygtige damer træder ind på arenaerne fra den 7. juni. Billetterne er revet væk til en række af kampene, så det bliver ikke kun på banen, man giver den gas. Det bliver i den grad også på lægterne - og hjemme i stuerne selvfølgelig! Er du klar til at hylde driblerne, målscorerne og de defensive krumtapper, mens de kæmper om trofæet?

 

holdet i fokus

Hvis du vil i stemning til den store slutrunde, kan du hurtigt blive klar, hvis du vil vise, hvem du holder med. For Nike har netop lavet en ny kollektion af lækkert sportswear inspireret af VM 19. Kollektionen består af en masse stilet streetwear, træningsgear og endda landsholdstøj – for Nike har faktisk kreeret det spillertøj, som hver enkelt landshold bærer, når de kæmper om sejren på banen.

 

det komplette look

Det nye VM 19-gear fra Nike lægger selvfølgelig op til, at du kan blande de forskellige styles fra kollektionen, som du har lyst – dit look kan fx være nogle cool Heritage shorts sammen med det franske landsholds hvide udebanetrøje. Kun din fantasi sætter grænser, når du skal i stemning til de fantastiske fodboldkampe.

 

 

 

FE/NOM flyknit

I VM-kollektionen finder du også en uovertruffen nyhed til træningen. For her introducerer Nike den nye og revolutionerende FE/NOM-sports-bh. Den utroligt lette sports-bh har Flyknit-teknologi, der giver super elasticitet og skøn støtte. Bh’en er lavet i et enkelt lag i det blødeste materiale og giver dig den skønneste fornemmelse, når du træner både hårdt og let.

 

SHOP NIKE fe/nom Flyknit