Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

10. OKTOBER, 2016

KONTROLLÉR TEMPOET. SE TIEMPO LEGEND FLOODLIGHTS PACK

Den måske mest afdæmpede model i Floodlights Pack kollektionen - men Tiempo Legend VI må der aldrig kimses af. Jerome Boateng-, Gerard Piqúe-, og Andrea Pirlos foretrukne støvlevalg er tilgængelige online netop nu med GRATISiD.

Måske den mest avancerede læderstøvle til dato? Siden lanceringen tilbage i november 2015 har Tiempo VI været en fast bestanddel af Nikes støvlekollektioner. Som den eneste af Nikes fire siloer har den revolutionerende DynamicFit Collar ikke fundet vej til Tiempo'en - endnu. Men ikke desto mindre repræsenterer støvlen stadig egenskaber der i allerhøjeste grad gør støvlen fortjent til en plads øverst i støvlehierarkiet.

Er Tiempo Legend VI din foretrukne støvle? Se vores store udvalg af Tiempo-fodboldstøvler online lige her!

Den teknologiske uhyggeligt velfunderede læderstøvle gør med sin kængurulæderoverdel din oplevelse af Tiempo VI til noget ganske exceptionelt. Den integrerede pløs og sømløse overdel gør sammen med det indkorperede skelet modellen til en støvle der både yder et uhyggeligt touch, men ikke mindst giver dig en komfortstøvle udover det sædvanlige, som alle dage har været en af overskrifterne når Tiempo-støvlerne har skullet beskrives.

Derfor er støvlen også foretrukket iblandt nogle af fodboldeuropas allerstørste profiler hvor bare benævnelsen af spillere som Jerome Boateng, Gerard Piqúe og Andrea Pirlo i sig selv er et kæmpe kvalitetsstempel. Du kan shoppe støvlerne online på SPORTMASTER.dk netop nu hvor du får GRATISiD på HELE sortimentet - uagtet prispunkt. Husk at du ligeså gør dig selv en enorm tjeneste, at følge os på bl.a. Facebook, Snapchat og Instagram @vildmedfodbold for, at komme med bag kulisserne i al vores daglige fodboldlir.

Invalid widget

Invalid widget