Gå til forside

31. AUGUST, 2015

NIKE TECH FLEECE - NÅR VARME MØDER LETVÆGT

Nike Tech Fleece blev introduceret tilbage i 2013 og er en moderne kombination af sport og mode. I præsentationen af den nye 2015 kollektion har Nike kørt nogle af de største stjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Maria Sharapova og Kevin Durant i stilling, da man har taget produktet til et nyt niveau med et moderne army-print, der bestemt er en superstjerne værdigt.

Det særlige ved Nike Tech Fleece er at den lukker varmen inde uden at gå på kompromis med vægten og åndbarheden. Med innovative materialer er det lykkedes Nike at ramme den røde tråd mellem varme, letvægt og åndbarhed, der alle er vigtige elementer til og fra træning.

Se vores udvalg af Nike Tech Fleece til Mænd og Kvinder!

Invalid widget

Der er ingen tvivl om at Nike har sparret med deres topatleter i udarbejdelsen af den nye Tech Top. De nævner selv at de er lavet efter topatleters specifikationer og hvis der er nogen, der kender til disse, må det være Nike. Derfor kommer det ikke bag på nogen at materialerne er absolut i top. Udover materialerne giver den ergonomiske tilpasning af ærmerne en god bevægelighed på farten.

Nike Tech Fleece er tiltænkt at kunne bruges i fritiden og på vej til træning. Derfor er den udstyret med praktiske lommer, så du kan have de vigtigste ting med på farten. Lommerne sidder til, så bevægeligheden fortsat er i top. Fleecen er lavet med en oversized hætte samt en høj hals, der gør det muligt at afskære sig fra omverden i varme omgivelser.