Gå til forside

24. OKTOBER 2017

Sæt shine på din træning

Med den nye Shine On kollektion har Nike givet deres klassiske sorte Nike Pro modeller et hint af sølv, så du kan sætte lidt ekstra shine på din træning i den mørke vinterperiode.

Det kan være svært at finde inspirationen til træning i den mørke og kolde vinterperiode, men med Nikes nye Shine On kollektion får du mulighed for at sætte ekstra shine på din træning. Her har Nike nemlig tilført sølv til en række af deres klassiske sorte træningssilhuetter.

 

 

Kollektionen tager sit udspring i Nike Pro-serien og indeholder blandt andet en tight, shorts, top og to sports-bh’er.

Nike Pro er kendetegnet ved et klassisk design og fantastisk bevægelighed. Samtidig er Nike Pro særlig godt til at transportere sved væk fra kroppen og ud på ydersiden af tøjet, så du holder dig tør og afkølet under træning - og det gør sig selvfølgelig også gældende for den nye Shine On kollektion. Netop derfor egner Shine On Collection sig rigtig godt til fitness og anden indendørs træning, hvor du har brug for at komme af med varme undervejs.

I Shine On kollektionen har Nike ikke ændret på de klassiske Nike Pro silhuetter, men blot tilføjet sølv i det sorte stof. Det giver dig rig mulighed for at tone looket op eller ned, alt efter om du er til det fulde look, eller blot vil bruge dele af det. Tøjet er nemlig let at kombinere med andre træningsstyles, så du skaber dit helt eget look.

Med kollektionen følger også en opdatering af nogle af Nikes klassiske træningssko, fx Nike Free TR 7 og Nike Air Zoom Fearless Flyknit, som også har fået tilført et hint at metallic.

Med Shine On har Nike skabt en kollektion, baseret på deres klassiske Nike Pro Silhuetter, som forener metal-looket, som vi kender fra modebilledet, med træningstøj.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo