Gå til forside

13. OKTOBER 2017

Nike Shield - et skjold mod vinteren

Igen i år kommer Nike med en række opdaterede udgaver af deres meste solgte løbesko i et specielt SHIELD design. Modeller hvor der er taget hensyn til at løb i efterår og vintermånederne kræver noget specielt af løbesko og -tøj.

Både Air Zoom Pegasus 34, Structure 21 samt Free RN er kommet i Shield udgaver, hvor der er tænkt på hvilke type vind og vejr, løberne begiver sig ud i, nu hvor dagene bliver kortere og temperaturen lavere.

Nike har dermed sørget for, at du som løber, uanset løbestil og præference inden for løbesko, kan finde en model der passer til dig. Det med Air Zoom Pegasus 34 til den neutrale løber, Air Zoom Structure 21 til løberen som vil have lidt ekstra støtte, og med Free RN til løberen som vil løbe med så få restriktioner som muligt.

Lad ikke vinteren sætte en stopper for dit løb - shop Nike Shield her

Det særlige ved de 3 modeller er, udover de sædvanlige features, at de:

- er forsynet med en ny overdel i DWR-coated Flymesh. Dvs. en overdel i et mesh-materiale, som er vandafvisende, men fuldt åndbar.

- har en ydersål i Sticky Rubber som står bedre fast på vådt og glat underlag.

- har masser af reflekterende detaljer, som skiller dig ud på løbeturen i mørke.

Dette og de sædvanlige features Nike løbeskoene byder på. Overdel i Flymesh i ét stykke og uden generende syninger, Flywire snore i snøresystemet som sikrer et perfekt greb om foden

Foruden Shield kollektionen har Nike også skabt vinterløbetøjskollektionen Flash, som, udover fantastisk beskyttelse mod vind og vejr, har fået tilført et stilrent design med et utal af reflekterende detaljer, som får dig til at skille dig ud på din løbetur i mørket.

Med Nike Shield kollektionen kan du vælge din favorit Nike løbesko og løbe ud i hvilket som helst vejr hen over vinteren uden at få gennemblødte og kolde fødder - uden at gå på kompromis med de fremragende egenskaber som du er vant til i skoene.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo