Gå til forside

17. NOVEMBER, 2016

SÆT EKSTRA SHINE PÅ DIN TRÆNING MED NIKE ROSE GOLD PACK

”Inspireret af den stærkeste version af guld – designet til den stærkeste version af dig”. I deres nye kollektion flytter Nike metallet ind i træningen med en opdatering af deres træningssko og –tøj.

Uanset om din træning foregår inde eller ude, er Nike Rose Gold Pack til dig. Kollektionen indeholder nemlig både sko til fitness, løb og crossfit og tøj til kold og varm træning. Fælles for det hele er, at de klassiske sorte silhuetter har fået tilført rose gold.

Tøjet tager sit udspring i Nike Pro-serien. Det er tøj med fantastisk bevægelighed, som er særlig godt til at transportere sved væk fra kroppen og ud på ydersiden af tøjet, så du holder dig tør og afkølet under træning. Nike Pro findes både i en ”kold” og ”varm” udgave, og det gør sig naturligvis også gældende i Rose Gold kollektionen. 

Nike Pro Cool er perfekt til træning, når det er varmt, fx i et fitnesscenter. Tøjet har alle de gode egenskaber fra Nike Pro og er samtidig designet med øget fokus på åndbarhed, fx med større ventilationsområder og et løst fit. Fra Nike Rose Gold kollektionen finder vi blandt andet shorts og tights i pro cool materialet. Disse kan let kombineres med både top og sports-bh fra Rose Gold kollektionen.

Træner du ude, er det Nike Pro Warm, du skal have fat i. I Rose Gold kollektionen finder vi både tights og træningstrøje herfra. Her har Nike Pro materialet fået tilført et termolag, som holder varmen tæt til kroppen, men stadig får transporteret sveden væk.

Når det kommer til skoene, har Nike på samme måde opdateret nogle af deres mest populære træningssko med rose gold.
Til fitness finder vi Nike Air Zoom Strong, Nike Dual Fusion TR og Nike Free TR 6. Fælles for modellerne er, at der ikke er ændret ved konstruktionen af skoen, der er altså udelukkende tale om en farveopdateringen – til gengæld er det en rigtig lækker farveopdatering.

Med Nike Rose Gold Pack bliver du ikke alene klædt godt på til træning, du får også tilført lidt ekstra shine til dit outfit, både til træningen i fitnesscenteret og på løbeturen. God træning. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo