Gå til forside

25. JULI, 2016

FÅ DEN RETTE STØTTE MED NIKE PRO SPORTS-BH

Når du skal finde den rigtige sports-bh, skal du både tænke over, hvilken sportsgren den skal bruges til og dine brysters størrelse.

Det giver næsten sig selv, at dine bryster har brug for mere støtte, når du løber, end når du dyrker yoga, men det kan være svært at vide, hvor meget støtte man skal vælge. Netop det har Nike sat fokus på med deres nyeste kollektion af Nike Pro sports-bh’er.  

Nike Pro sports-bh’er kan inddeles i tre niveau af support:

High support
Dyrker du sport med høj aktivitet og mange hop, fx løb, fodbold eller tennis, skal du have en sports-bh med meget støtte. Har du store bryster anbefaler vi også, at du bruger en sports-bh med høj støtte uanset aktivitet.

Medium support
Dyrker du sport som styrketræning, fitness, spinning eller golf, kan du nøjes med en sports-bh med medium support. Medium support kan desuden også bruges til løb, men det afhænger igen af dine brysters størrelse og dit behov for støtte.

Light support
Sports-bh’er med let support egner sig bedst til træning med lav aktivitet, fx yoga og pilates.

Brug for hjælp til at finde den rigtige sports-bh? Læs vores sports-bh guide her 

Nike Pro Indy
Nike Pro Indy er en sports-bh med lav support. Den er designet i Dri-FIT materiale, som transporterer sveden væk fra huden og ud på ydersiden af stoffet, så du holder dig afkølet under træning.
Samtidig har den justerbare stropper, så den kan tilpasses netop til dig.

Find Nike Pro Indy her

Nike Pro Classic

Nike Pro Classic har medium support, og derfor egner den sig særlig godt til fx dans, styrketræning og løb.
Overdelen på Pro Classic har fundet inspiration i Nike Flywire, et tæt snøresystem, som blandt andet bruges på Nikes løbesko. Det betyder, at sports-bh’en giver god kompression og støtte. Samtidig har den racerback ryg i mesh, som hjælper med at holde dig afkølet under træning.

Find Nike Pro Classic her

Nike Pro Fierce
På samme måde som Nike Pro Classic, er Nike Pro Fierce en sports-bh med medium support. Den er designet i Dri-Fit materiale og med racerback ryg, så du har fri bevægelighed under træningen, samtidig med at stoffet holder dig tør og afkølet. Brug den til løb, fitness og andre sportsgrene, hvor du har brug for medium support.

Find Nike Pro Fierce her

Er du i tvivl om, hvilken sports-bh og størrelse, du skal vælge? Fortvivl ej. Vi har fri retur i mere end 100 butikker i hele landet. Så passer sports-bh’en ikke, kan du bytte den i din lokale SPORTMASTER.