Gå til forside

7. APRIL, 2017

PRÆSTÉR MAKSIMALT MED DEN NYE NIKE PRO HYPERCOOL KOLLEKTION

I takt med at vi går mod varmere temperaturer, ændrer vores behov til træningstøj sig. Det varme og isolerende tøj skal pakkes væk og erstattes med noget der holder dig afkølet. Netop det kan Nike Pro HyperCool.

Som navnet antyder, udspringer den nye Pro HyperCool kollektion af Nike Pro-serien, som er kendetegnet ved fantastisk bevægelighed, høj komfort og god åndbarhed.

Derfor finder vi selvfølgelig også dette i den nye kollektion. HyperCool kollektionen er lavet i Dri-FIT materiale, som transporterer sveden væk fra kroppen og ud på ydersiden af tøjet, hvor det fordamper, så du holder dig afkølet og tør under træning. Samtidig har tøjet indbyggede mesh-stykker, som er med til at øge åndbarheden – noget som er særlig brugbart på varme træningsdage, som dem vi går i møde.

Netop fordi tøjet er åndbart og svedtransporterende, kan du bruge det som baselayer, altså under andet træningstøj, men det fungerer også glimrende alene.

Nike Pro HyperCool kollektionen kommer både til mænd og kvinder og indeholder alt fra tights og shorts til t-shirts, toppe og sports-bh’er.

Som altid hos Nike går funktion og design op i en højere enhed, så du let kan finde den farve og det mønster, der passer til netop din stil.
Hos SPORTMASTER er vi særlig vilde med kaleidoscope printet, som findes på flere styles og i flere farver. Med det print er det let at sætte farver på sit træningtøj, og det kan nemt kombineres med nogle af de mere klassiske styles i fx hvid og sort.

Med Nike Pro HyperCool kollektionen holder du dig afkølet og tempereret under træning, så du kan præstere maksimalt. God træning. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo