Gå til forside

22. JANUAR, 2016

HYPERCOOL TIGHTS MED DEN NYESTE TEKNOLOGI: METALLISK FILM!

Med lanceringen af Nike Pro HyperCool Max Tights præsenterer Nike en helt ny teknologi, der kan holde dig afkølet under træning på selv de varmeste dage. Her på SPORTMASTER.dk er vi vilde med ideen! Læs mere nedenfor.

Designerteamet fra Nike har i tæt samarbejde med en række cricket topudøvere udviklet og testet denne tight i nogle af verdens varmeste geografiske zoner. Disse atleter skal yde under konstant direkte sollys og har brug for mere end bare ventilerende letvægtsmateriale for at holde varmen på afstand.

Hemmeligheden bag Nike Pro HyperCool Max Tights egenskaber er inspireret af bilindustriens teknologi i forruder, der hjælper med af holde interiør afkølet! Lyder det utroligt? Det syntes vi også! Nike har formået at designe en tynd, metallisk film, der blokerer UV lys og infrarød varme.

Denne tynde metalliske film inkoorporeres i et grafisk mønster langs knæ og underben, for at dække de mest udsatte steder.

Den øvrige del af tightsene er udstyret med zoner, der tillader maksimal luftgennemstrømning og åndbarhed.

Nike Pro HyperCool Max Tights er ideelle til løbeturen eller generel udendørstræning under varme forhold og direkte sollys, hvor de vil holde dig afkølet og aflede solens varme stråler på de mest udsatte områder.

Du kan du forvente en tight, der giver dig de bedste betingelser, for at yde dit maksimale under selv de mest intensive og varme træningspas. 

Det er ikke uden grund, at denne tight hedder HyperCool MAX, for den sørger nemlig for MAKSIMAL afkøling. Tightsene er testet under ekstreme forhold, af topatleter, der ved, hvad de vil have; Nike HyperCool Max Tights har fået deres anerkendelse - nu får de vores! Får de også din?

Skal du prøve de nye Nike Pro HyperCool Max Tights til din næste træning? Del din mening med os på vores sociale medier; find os på Facebook og Instagram sportmaster_dk.

Tjek også vores store udvalg af Nike tights ud her.