Gå til forside

1. MARTS, 2016

NIKE PRO HYPERCOOL HOLDER DIG KOLD UNDER TRÆNING

Nikes nye Pro Hypercool kollektion netop er landet, og herunder finder vi Nike Pro Hypercool Limitless Tank Top. Den har vi taget et kig på, for at finde ud af, hvad Nike Pro Hypercool står for.

Nike Pro Hypercool Limitless Tank Top, såvel som resten af kollektionen, er lavet i Dri-FIT polyester, som transporterer sved væk fra kroppen og ud på tøjets overflade, hvor det fordamper. Når sveden fordamper, virker det kølende på kroppen, så du holder dig tør og komfortabel under træning.  Samtidig har den indvævede mesh teksturer, som gør toppen ekstra åndbar.

Bliv inspireret til din træning. Se hele Nike Pro Hypercool kollektionen her

Toppen har et kropsnært, seamless design, så toppen bliver siddende uden at genere, når du bevæger dig. Samtidig er den designet med racerback, så du har fuld bevægelighed og ikke skal lade dig begrænse af tøj der strammer eller sidder dårligt.

Kort sagt er Pro Hypercool kollektionen baselayer med fokus på fleksibilitet, komfort og køling, så du kan yde maksimakt under træning.

Nike Lunar Sculpt skoen er endnu en fitness nyhed fra Nike. Læs om den her

Nike Pro Hypercool kollektionen er fleksibelt og kølende baselayer til din træning, hvad end den foregår i fitnesscenteret eller ude i naturen.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo