Gå til forside

Invalid widget

6. SEPTEMBER 2018

Nike Pegasus, 35 år - 35 modeller

Løbeskoen Nike Air Zoom Pegasus har været med længere end de fleste og kan i år fejre 35 ås jubilæum. Nike har løbende justeret og videreudviklet løbeskoen og det må siges at være noget af en præstation at holde skoen aktuel over så lang en årrække, men det har Nike i den grad formået og Nike Pegasus er fortsat en af de mest populære løbesko verden over.  

Løbeskoen blev skabt af Mark Parker tilbage i 1983 og det var hans ønske at udvikle en løbesko, der kunne bruges af alle og samtidigt var til at betale. Skoen har sidenhen gennemgået en lang række af opdateringer og forbedringer og Nike Air Pegasus er en løbesko i absolut topklasse.

Oplev Nike Air Zoom Pegasus – se hele udvalget her 

Se videoen og følg udviklingen af Nike Air Pegasus helt tilbage til 1983 og op til i dag. 

I løbet af de 35 år har Pegasus gennemgået en enorm forvandling. Hvis du ser på modellen fra 1983 ligner den til forveksling et par sneakers. Skoen havde et helt enkelt look og mellemsålen var med den første udgave af Nike Air. Den legendariske løbesko er fortsat en yderst behagelig løbesko med en formidabel & fantastisk responsiv støddæmpning, hvilket med sikkerhed er med til at gøre den til en af de mest foretrukne løbesko den dag i dag.

Se vores store udvalg af nike løbesko her 

Siden Nike Air Pegasus 34 kom på markedet har et hold af eksperter arbejdet på at forbedre skoen og fastholde positionen som en af markedets bedste løbesko. Løbeskoen er senest blevet opdateret, så stødabsorberingen nu er i fuld længde af skoen og bagpå skoen er kraven vendt væk, så den ikke irriterer din akillessene.  

Selvom Nike Pegasus nu har rundet de 35 år, er skoen fortsat topaktuel – som både løbesko og sneaker. Vi glæder os i den grad til at se, hvad de næste år bringer af opdateringer og forbedringer af den legendariske købesko. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo