Gå til forside

21. MAJ, 2018

Opdatering af en sand klassiker - Nike Air Zoom Pegasus 35 ude nu!

Manden bag den ikoniske sko er Nike’s CEO Mark Parker, der tilbage i 1983 skabte Nike Air Zoom Pegasus og siden introduktionen er skoet blevet en af de mest populære løbesko verden over, hvor blandt andre løbefænomenerne Mo Farah og Bernard Lagat begge har Pegasus som deres foretrukne løbesko.

Men Nike Air Zoom Pegasus 35 er en neutral løbesko til løbere på alle niveauer. Den nyeste opdatering af den legendariske løbesko byder bl.a. på en åndbar mesh-overdel, der støtter din fod uden, at den begrænser dine bevægelser.

Se udvalget af Nike Pegasus her

Responsiv stødabsorbering

Skoen er komfortabel, men samtidig enormt responsiv. Det er Nike Zoom Air-stødabsorberingen, der giver dig en fjedrende og responsiv fornemmelse. Den absorberer de stød, der opstår når din fod lander, og omdanner den til energi til dit næste skridt. Stødabsorberingen har fået en opdatering, så den giver dig et mere behageligt og naturligt løb kombineret med en fantastisk komfort og støtte, der er så vigtig for løbere. På pegasus 35 er stødabsorberingen i fuld længde af skoen og altså ligeså lang som din fod, hvilket medfører, at du får en jævn og mere naturlig overgang fra hæl til tå..

 

Tætsiddende pasform

Mesh-overdelen er konstrueret til at give dig stræk og støtte, der hvor du har allermest brug for det. Det holder din fod sikkert på plads ovenpå stødabsorberingen, uden at den begrænser dine bevægelser eller din komfort. Flywire-kabler strammer sammen med snørebåndene, så din fod forbliver på plads og derved den tætsiddende pasform.

Komfortabel fornemmelse & et fremragende greb

Bag på skoen er kraven vendt væk, så den ikke irriterer din akillessene, hvilket giver dig en god struktur rundt om hælen, uden, at skoen generer dig. Hælen er skråt afskåret i hælen og gummilister i sålen hjælper dig til at lande og skifte position uden problemer og sikrer et godt greb i underlaget. Gummisål giver fremragende greb og fleksibilitet

Så selvom Nike Pegasus er gået hen og blevet 35 år, er skoen stadig topaktuel – som både løbesko og sneaker. 

Som en af Nikes mest populære løbesko er der stor fokus på at holde Pegasus-serien i konstant forbedring. Siden udgivelsen af Nike Pegasus 34 har et hold af eksperter derfor indsamlet feedback fra både amatører og professionelle løbere for at sikre, at Nike Pegasus 35 opdateringen er optimal, når det gælder både komfort & stødabsorbering. Find dit par her!