Gå til forside

20. MARTS, 2017

NIKE INTRODUCERER ENGLANDS NYE UDEBANETRØJE

Markeringen på et nyt landsholdsårs begyndelse. Englands nye udebanetrøje repræsenterer moderne detaljering med et klassisk look fra top til bund.

Det er som regel forbundet med en hvis spænding når England og Nike lancerer trøjer til "Three Lions". Og i denne ombæring er det ingen undtagelse! Englands nye udebanetrøje står til debut d. 22. marts når den stolte fodboldnation møder Tyskland og markerer begyndelsen på et nyt landsholdsår for det hårdtprøvede landshold, som har forventninger som næsten ingen andre - desværre med knapt så store triumfer at fejre igennem en længere årrække.

Shop vores sortiment af England-trøjer her!

Trøjen trækker referencer tilbage til Royal Navy - den kongelige engelske flåde - samt til trøjen tilbage fra 2012 som også havde referencer af navy såvel som udebanetrøjen fra 1990. Og vi må tilstå, at være store tilhængere af resultatet!

Englands nye udebanekit lander online på SPORTMASTER.dk d. 22.03.17 med dag-til-dag levering samt med mulighed for originalt tryk på en række af de engelske profiler. Husk at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram, samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'. Vi snappes ved!

Invalid widget

Invalid widget