Gå til forside

27. MAJ, 2016

Nike og Barcelona forlænger samarbejdet

Der skal vist ikke herske nogen tvivl om, at samarbejdet mellem Nike og FC Barcelona er blandt de mest ikoniske i den moderne fodboldverden. Et partnerskab der har løbet siden 1998 og som man nu har givet håndslag på, at forlænge yderligere...

Et sandt kærlighedsforhold har nemlig siden 1998 været tilfældet mellem Nike og FC Barcelona, som gennem de seneste mange år har fejret et uhyggeligt antal af triumfer iført Nike-trøjer. Det kommer klubben også til i et godt stykke tid fremover, da klubbens aftale med den amerikanske sportsgigant, som stod til at udløbe i 2018, netop er blevet forlænget.

Barcelona-fan? Lige nu kan du spare store procenter på 2015/16-sæsonens trøjer lige her på SPORTMASTER.dk.

En forlængelse som endnu ikke er blevet offentliggjort præcist hvor langt løbet. Men med offentliggørelsen af den forlængelsen blev det samtidigt bekendtgjort, at man kommer til at runde 30 år sammen hvilket må siges, at være et samarbejde der er værd at tage og føle på.

Der er ikke længe til, at Nike og FC Barcelona kan afsløre klubbens nye hjemmebanetrøje til 2016/17-sæsonen. Og det skulle være utopi, at tro at man ikke også i fremtiden vil komme til at fejre store triumfer sammen.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo