Gå til forside

10. APRIL, 2017

VAPOR XI, PHANTOM 3 ELLER OPUS II?

Med eller uden Dynamic Fit Collar? Mange har stillet sig selv spørgsmålet - og samtidigt om det ene er bedre end det andet? Nikes seneste kollektion, 'Motion Blur' Pack indeholder selvfølgelig begge dele. Få et nærmere kig på modellerne UDEN den velkendte sok lige nedenfor!

"Jeg skal have den med sokken". "Jeg skal bruge Superfly'en uden sok". Sætninger vi i vores butikker og hos vores kundeservice har hørt tit og ofte. Uagtet at fodboldstøvler med sok, i allerhøjeste grad er et fænomen der er kommet for at blive er der stadig folk der har klare præferencer om en støvle uden sok - hos Nike bedre kendt som Dynamic Fit Collar.

Men er det ene nødvendigvis bedre end det andet? Svaret er nej. Når alt kommer til alt er det et spørgsmål om præferencer hvilket også kan ses på den lange række af topspillere, som tyer til modellerne uden Dynamic Fit Collar. Det sig i selv må være kvalitetsstempel nok!

Hvis vi i første omgang smider øjnene på Mercurial Vapor XI behøver selve modellen ikke nogen nærmere introduktion. Vi tager nok ikke munden for fuld ved, at kalde Vapor'en for en af de mest velkendte støvler på markedet taget dens lange levetid i betragtning - omend at man hele tiden har formået at revolutionere den rent teknologisk så den altid har været up-to-date.

Den helt store forskel i og omkring Superfly V vs. Vapor XI er derfor Dynamic Fit Collar'en, samt faktummet at Superfly V er konstrueret i Flyknit-materiale, mens Vapor XI er udarbejdet i en yderst tynd Teijin-mikrofiber overdel. Ikke uforståeligt at bl.a. Eden Hazard, Willian, Franck Ribery og Zlatan Ibrahimovic' foretrækker Mercurial-støvlen uden sok.

Selvom der i 'Motion Blur' Pack reelt set ikke er lanceret andet end farveopdateringer på tværs af alle fire siloer er det dog alligevel værd, at smide lidt opmærksomhed og kærlighed mod Low Cut-modellen Magista Opus II. For her er faktisk tale om en reel ny overdelskonstruktion som erstatter den, mildt sagt, tvivlsomme af slagsen der har været, at finde på modellen uden Dynamic Fit Collar og Flyknit siden introen tilbage i juni 2016.

Læs også: Nike introducerer "Chapter 4" i fortællingen om CR7. Læs mere her!

Du får derfor nu en langt mere elegant overdel, som er langt mere sammenlignelig med overdelen på Obra'en end hvad tilfældet tidligere har været. Det er stadig en KangaLite-overdel omend den "nye" udgave, mere end tidligere, frembringer det bedste i den lave udgave af Nikes playmakerstøvle. Det er nok derfor heller ikke tilfældigt at vores egen Christian Eriksen, samt Barcelona-stjernerne Sergio Busquets og Andres Iniesta har Opus II som deres foretrukne støvlevalg.

På tværs af alle fire siloer har den gennemgående forskel på modellerne med- og uden sok i grove træk været Dynamic Fit Collar samt, ikke mindst, Flyknit på modellerne med sok, mens "de lave" støvler uden sok har været produceret i andre materialer. Det blev der imidlertid ændret en smule på, da Nike i januar 2017 introducerede os til Hypervenom 3. Det blev nemlig samtidigt introduktionen til den første masseproducerede Flytknit-støvle UDEN sok - nærmere betegnet Hypervenom Phantom 3.

Shop hele sortimentet af 'Motion Blur' Hypervenom 3 online på SPORTMASTER.dk med GRATISiD.

Hvis du spørger os, ikke nogen dum beslutning fra Nikes side, da hypen omkring de "knittede" støvler er stødt stigende - dog uden at alle nødvendigvis har præference omkring en Dynamic Fit Collar. Derfor var der over en længere periode også en tendens til, at folk simpelthen klippede selve Dynamic Fit Collar'en af deres støvler for at få førnævnte resultat. Ikke at det er noget vi anbefaler at gøre! Der skal ikke desto mindre bare lyde en stor tak til Nike for at begynde og implementere Flyknit-materialet på deres Low Cut-modeller. Man kunne håbe på, at det bredte sig ud til de tre resterende siloer i fremtiden...

Hele 'Motion Blur' Pack - hvad end du er til modeller med eller uden Dynamic Fit Collar  og uagtet prisniveau - kan findes online på SPORTMASTER.dk samt i udvalgte butikker netop nu! Husk at du online får GRATISiD på HELE sortimentet af fodboldstøvler. Hvilken støvle fra Nikes seneste kollektion er din favorit? Lad os høre din mening på Facebook og Instagram samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo