Gå til forside

8. JANUAR 2018

Nike Metcon 4 – bedre end nogensinde

”If it ain’t broke, don’t fix it” kunne være devisen bag Nikes nye Metcon 4, men det er langt fra hele sandheden. For selvom de har beholdt flere elementer fra forgængeren, Metcon 3, kommer Metcon 4 også med en række forbedringer, som efter vores mening gør skoen bedre end nogensinde.

Når Nike lancerer en ny træningssko, ligger der altid rigtig mange timer og arbejde bag.
Ikke alene arbejder Nikes egne eksperter med skoen og de nyeste teknologier, Nike samarbejder også med nogle af verdens bedste atleter, som tester skoen igen og igen og giver feedback på, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Netop det arbejder ligger også bag den nye Metcon 4.

Kom i form med Cross Training – find Nike Metcon 4 her

 

Feedback’en fra Nikes atleter lød på, at Metcon var en god sko, men der var plads til forbedringer. Det har Nike lyttet til og beholdt de elementer som fungerede i Metcon 3 og opdateret andre.

Derfor finder vi præcis den samme ydersål og mellemsål i Metcon 4 som i Metcon 3. Det betyder en gummisål med 4 millimeter drop, som giver rigtig god stabilitet i eksplosive løft, mens mønstret i sålen giver god slidstyrke og greb i rebøvelser. Mellemsålen, der er mere fast i hælen og blødere i forfoden, giver både stabilitet i løft og fleksibel støddæmpning til sprint og korte løb.

Derudover byder skoen på en række opdateringer, som er med til at løfte skoen til nye højder.
Den største ændring findes i overdelen, som er gjort meget mere slidstærk. Ved hjælp af ny teknologi har Nike skabt et tekstureret print, som er placeret på skoens overdel og gør den ekstra slidstærk – en kærkommen ændring da Cross Training sko ofte bliver slidt igennem.

Ændringen i overdelen går dog på ingen måde udover skoens komfort. Nike har nemlig tilført en to-lag mesh i forfoden, så skoen føles behagelig og blød.

Sidst men ikke mindst har Metcon 4 et snørehul mere end forgængeren, så du bedre kan tilpasse skoen til din fod. Under snørebåndene er pløsen gjort lidt tykkere, mens hælkappen er blevet lidt mindre. Dog uden at det ændrer på pasform eller komfort.

Du kan også finde andre Nike sko til mænd og kvinder her!

Nike har i den grad gjort sit hjemmearbejde, og med lanceringen af Nike Metcon 4 har de skabt en Cross Training sko i absolut topklasse.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo