Gå til forside

6. JANUAR, 2017

SKYD DIN TRÆNING I GANG MED METCON 3

Under sloganet ”stop exercising, start training” lægger Nike godt fra start på det nye træningsår med Nike Metcon 3.

Det er præcis ét år siden, at Nike lancerede Nike Metcon 2, og nu er de klar med næsten generation af den populære Cross Training sko.

Metcon 3 er ligesom sin forgænger bygget til høj intensitet træning og bygger videre på de mange gode elementer, som vi så i Nike Metcon 2.

Bliv klædt på til at yde maksimal i din træning. Find Nike Metcon her

Silhouetten på den nye Metcon 3 ligner til forveksling Metcon 2, men der er alligevel sket en række klare forbedringer.

Først og fremmest har skoen fået en ny overdel, som nu består af en blanding af mesh og broderede forstærkninger. Det gør skoen både fleksibel, let og slidstærk. Mesh’en lader dine fødder ånde optimalt, så de holdes afkølede under selv hård træning, og forstærkningerne gør skoen betydeligt mere robust og slidstærk.

Præcis som på Metcon 2, har Nike brugt Flywire systemet ved snørebåndene, en detalje vi er rigtig glade for. Flywire sørger nemlig for en helt tæt pasform, optimal støtte om foden, så den holdes  på plads.

Hælen på Nike Metcon 3 har også fået en opgradering, og er nu næsten fuldt dækket med plastik. Det gør både hælen hårdere og mere slidstærk.

Både mellem- og ydersålen er opdateret. Mellemsålen er blevet blødere og mere fleksibel i forfoden for at give den nødvendige alsidighed til både løb og cardiotræning.

Teksturen på ydersålen og gummiet på siden af skoen er ændret for at gøre skoen mere slidstærk i fx rebøvelserne.

Hælen er forsynet med fast gummi og sammenholdt med hældroppet på 4mm, giver det både god kontakt med underlaget og fantastisk stabilitet til de eksplosive løft.

Med Nike Metcon 3 bliver du klædt godt på til Cross Training. Sammenlignet med sin forgænger er skoen blevet mere fleksibel, så den er blevet bedre til løb og cardiotræning. Samtidig har Nike forbedret skoen, så den er endnu mere slidstærk og funktionel til de forskellige øvelser.

Se vores udvalg af Nike Metcon til kvinder og mænd 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo