Gå til forside

3. FEBRUAR, 2016

EN LILLA MAGISTA OG EN MERCURIAL-FARVE DER VÆKKER MINDER? VELKOMMEN TIL METAL FLASH PACK

Onsdagen bød på introduktionen til farve nr. 2 i serien af Tiempo 6. En farveopdatering der samtidigt var en forsmag på Nike Metal Flash Pack, som i dag er fuldent af farveopdateringerne på Magista- og Mercurial-modellerne. Læs mere nedenfor!

Februar er startet med fuld fart - og introduktionen til Metal Flash Pack fra den amerikanske sportsgigant gør ikke begejstringen mindre. Vi fik en tidlig introduktion til kollektionen da farveopdateringen på Tiempo VI gik i luften først - og altså i dag er blevet fulgt op af nye farveopdateringer på Magista- og Mercurial-modellerne.

Fik du set den nye røde Tiempo VI? Læs meget mere lige her.

Opdateringen på Magista-kollektionen er en af de mere dristige fra Nike i længere tid, da kollektionen har fået et iøjnefaldende lilla look. Et look der med garanti kommer til, at lyse op på banerne når spillere, som Iniesta, Eriksen, Thiago Silva og David Luiz hopper i den nye farve.

Det er dog med størst fornøjelse, at vi tager et nærmere kig på Mercurial-modellerne, som med garanti vil vække minder hos mange Mercurial-fans. Nærmere bestemt tilbage til Vapor 8 som med sin, dengang uovertrufne, overdel og lave vægt revolutionerede letvægtstøvler.

Siden hen er der sket meget i Mercurial-siloen - men en kombination af det ikoniske look, samt de velkendte teknologier på Superfly- og Vapor-modellerne er gør bestemt den nye Mercurial-opdatering til noget udover det sædvanlige.

Metal Flash Pack-støvlerne er nu landet på SPORTMASTER.dk og kan shoppes lige her. Er det støvlerne du hopper i fremover? Og hvilken af opdateringerne i kollektionen fra Nike synes du bedst om? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din første reaktion på de nye støvler.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo