Gå til forside

10. JULI, 2016

Et throwback til Mercurial Carbon SL fra '08. Se "Pitch Dark" Superfly'en. 

Blandt fans af Mercurial-modellerne fra Nike står specielt Carbon SL-modellen fra '08 som noget af det vildeste. Netop derfor har vi et helt specielt forhold til Pitch Dark-opdateringen på den nye Superfly V. Læs mere her - og shop den allerede nu med GRATISiD!

I den bare anden farveopdatering af de nye Mercurial-modeller skulle vi i allerhøjeste grad få en støvle der bringer minderne frem om en ikonisk Mercurial-model. Den specielle Mercurial Vapor SL Carbon var, som de fleste måske husker, på fødderne af Cristiano Ronaldo i Champions League-finalen for Manchester United mod Chelsea. En farvekombination man på den nye Mercurial Superfly V - og Mercurial Vapor XI - endelig har fået lov at se i spil igen. Noget der har absolut har været værd, at vente på!

Hvor lanceringsfarven af den nye Superfly V var af den mere farverige slags må man sige, at Nike med hele Pitch Dark Pack er gået tilbage til det helt simple look for, at lade evnerne og talentet skinne igennem i de mest innovative Mercurial fodboldstøvler til dato.

Rent innovativt og teknologisk er der selvfølgelig intet nyt under solen med Superfly'en hvorfor, at den helt specielle SpeedRib-overdel, DynamicFit Collar samt den innovative ydersål i et specielt nylonmateriale selvfølgelig stadig gør støvlen værd, at teste - hvis du ikke allerede har fået testet den i Spark Brilliance-udgaven.

Pitch Dark Pack er tilgængelige netop nu på SPORTMASTER.dk hvor du som altid får GRATISiD på HELE sortimentet af fodboldstøvler. Men hvilken af modellerne er du mest til? Mercurial, Hypervenom eller Tiempo? Du kan følge "SPORTMASTER - Vild med fodbold" på både Facebook, Instagram og Snapchat. Ses vi?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo