Gå til forside

4. AUGUST, 2016

MED ELLER UDEN SOK? KOM TÆT PÅ MAGISTA OPUS II

Selvom Magista Obra II er spækket med innovative teknologier er det ikke alle der foretrækker topmodellerne med DynamicFit Collar. Magista Opus var derfor en uhyggeligt populær støvle hos en lang række topspillere - og med opdateringen, Opus II, får spillere som Iniesta, Busquets og Christian Eriksen en fremragende opdatering af selvsamme model. Læs mere nedenfor!

Da Nike første gang lancerede Magista-serien var det med Obra'en påført på alle de store spillere rundt om i Europa. Nøjagtigt som tilfældet med Superfly vs. Vapor - HighCut vs. LowCut - valgte flere af de allerstørste profiler som månederne gik dog, at hoppe over i Low Cut-modellen Opus - b.la Sergio Busquets, Andres Iniesta og danske Christian Eriksen som før nævnt.

Er du tiltrukket af Opus II? Shop dem online lige her med GRATISiD.

Fra 1'eren til 2'eren er der dog sket ret så markante ændringer når man kigger på opdateringen af Opus-modellen. I selve silhuetten er der imidlertid ikke ret stor forskel, men med kig på overdel, ydersål og knopsystem vil i forstå hvorfor vi nævner de markante ændringer.

Selve støvlens overdel er blevet langt mere tekstureret omkring forfoden, som i endnu højere grad skal være med til, at skabe det bedste touch ved optimal friktion mellem fod og bold. For optimalt fit og pasform er Opus II skabt med en KangaLite-overdel, som er med til at give dig et personligt fit fra første gang du tager støvlen på fødderne.

Her spiller Hybrid Tongue-konstruktionen selvfølgelig også en væsentlig rolle, da den fast implementerede pløs sikrer den optimale komfort og pasform, som er vigtig for den type spiller som Magista-kollektionen henvender sig til. Sidst, men ikke mindst har knopsystemet - nøjagtigt som det er tilfældet på Obra II - også fået en overhaling. Knopsystemet på de tp topmodeller er 100% identiske hvor man derfor også på Opus II er gået væk fra 100% koniske knopper. Ændringen til de både halvkoniske og aflange bladede knopper har primært én ting i fokus - at gøre dit greb i banen bedre for, at kunne vende hurtigere samt optimere din acceleration og deacceleration. Og vi kan ikke andet end sige, at Nike absolut er lykkedes med dette!

Hvad end du er til Obra II eller Opus II kan du shoppe støvlerne online på SPORTMASTER.dk netop nu. Her fås hele sortimentet af Magista II-støvler selvføglelig med GRATISiD og med dag-til-dag levering. Er det Magista II du hopper i til sæsonstart? Lad os høre din mening om Nikes seneste innovation på Facebook, Instagram eller Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold. Du kan faktisk tilføje os på Snapchat lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo