Gå til forside

2. DECEMBER, 2016

EN SPECIEL TRØJE - TIL EN SPECIEL KAMP...

”Derby Della Capitale” er et af de største og mest historiske opgør i europæisk fodbold. AS Roma og Lazio mødes i denne weekend til endnu et derby – og til lejligheden optræder Totti og co. I en helt speciel trøje. Kom helt tæt på trøjen i videoen nedenfor!

Det er altid med følelserne uden på tøjet når de to Rom-klubber, AS Roma og Lazio, tørner sammen. Selv i en tid hvor italiensk fodbold ikke er på sit, historisk set, højeste niveau er der ikke desto mindre stadig tale om et Derby som er på allerhøjeste internationale niveau – specielt ift intensitet og stemning.

AS Roma-fan? Shop både hjemme- og udebanetrøjer med ORIGINALT TRYK online lige her!

Lige netop til dette ”Derby Della Capitale” har Nike, helt specielt, valgt at producere en Derby-trøje som kun skal anvendes i opgøret der spilles søndag d. 4. december kl .15.

Trøjen hylder AS Romas unikke bånd til byen Rom – specielt med Kaptajn Totti i spidsen, som formodentlig spiller et af sine sidste Derbys på søndag. Trøjen er selvfølgelig stadig bygget op omkring den ”klassiske” mørkerøde farve, men på denne trøje med forskellige guldnuancer og indskriptioner rundt om på trøjen. Du kan se den autentiske video, som opladning til søndagens kamp, lige nedenfor!

Specielt indskriptionen ”SPQR” som findes både i nakken og på strømperne har en helt særlig betydning. Akronymet står for “Senatus Populusque Romanus” som direkte oversat betyder ”Det Romerske senat og folk”. Disse initialer har, i over 2000 år, været brugt til at repræsentere Rom – helt tilbage fra de romerske legioner og til nutidens romerske krigere der spiller for AS Roma.

Hvad siger du til den specielle AS Roma-trøje fra Nike? Og står ”Derby Della Capitale” på din to-do liste over weekendens mange fodboldlækkerier i fjernsynet? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo