Gå til forside

27. JANUAR, 2017

PAKKEN ER KOMPLET! MERCURIAL, TIEMPO OG MAGISTA FULDENDER RADIATION FLARE PACK

Et strålende værn af lys! Radiation Flare Pack indeholder støvler der lyser op som aldrig før. Hypervenom 3 var begyndelsen - hele pakken er nu komplet. Læs mere her!

Synes man at træningen i de kolde og mørke vintermåneder er triste og grå så har Nike netop formået at gøre disse en smule mere farverige! Allerede i sidste uge "teasede" Nike for introduktionen af Radiation Flare Pack, da kollektionens hovedhistorie - Nike Hypervenom Phantom 3 DF - blev lanceret ved et storstilet event i München. Og her en uge efter gør Nike altså kollektionen komplet med offentliggørelsen af de iøjnefaldende farveopdateringer på henholdsvis Mercurial, Magista og Tiempo fodboldstøvlerne.

 

Tjek vores udvalg af Nike fodboldstøvler her!

Mens at Hypervenom 3 allerede i den netop overståede weekend fik debut rundt om på de store stadions i Europa får vi selvfølgelig først de nye farver, på de tre resterende siloer, at se i den kommende weekend hvor alle Nikes topspillere hopper i de nye "klæder".

Fået set nærmere på den nye Hypervenom 3? Gå på opdagelse i vores univers om den nye Hypervenom 3 lige her!

Bl.a. Eden Hazard, Alexis Sanchez, Paulo Dybala og Neymar der henholdsvis kommer til, at bære Vapor XI-udgaven og Superfly-versionen i den nye Mercurial-farve.

Lige så vel bliver det selvfølgelig tilfældet med Magista- og Tiempo-farverne som også kommer til, at kunne ses fra den kommende weekend. Og specielt denne opdatering på Magista-siloen har vi glædet os til da den, i vores øjne, totalt overskygger de tidligere farver der har været i spil på Magista II siden den lancerede i sommeren '16. Er du enig?

Læs også: adidas introducerer fuldt opdateret ACE 17+ Purecontrol "Blue Blast". Tjek dem ud her!

Sidst, men ikke mindst dropper der selvfølgelig også street- og indendørssko i samme farver som selve fodboldstøvlerne - nærmere betegnet som Football X-kollektionen. Med andre ord har du derfor mulighed for, at gå all in på Radiation Flare Pack - uagtet hvilket underlag du foretrækker.

Der er ingen tvivl om at Hypervenom 3 med dens mange nye teknologier og vilde look løber med de fleste af overskrifterne i Radiation Flare Pack - men ikke desto mindre må man ikke kimse af de tre resterende siloer. Det er i vores øjne en af de klart stærkeste kollektioner Nike har lanceret i et stykke tid! Hvad end du er til Hypervenom, Mercurial, Tiempo eller Magista så lander Radiation Flare Pack online d. 02.02.17. Selvfølgelig med mulighed for GRATIS navn, nummer og flag - og ikke mindst vores nyeste tiltag hvor du kan få emojis på støvlerne, som vi lancerer dagen før - nemlig d. 01.02.17. Indtil da kan du følge os på vores forskellige sociale medier på Facebook,Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo