Gå til forside

30. JUNI, 2016

Velkommen til Pitch Dark Pack fra Nike

Kort tid efter introduktionen af Spark Brilliance Pack fra Nike har den amerikanske sportsgigant, ligesom de forgangne år, selvfølgelig lanceret en kollektion af sorte fodboldstøvler. Det nyeste skud på stammen er navngivet Pitch Dark Pack - og kan ses meget mere til lige nedenfor.

Sorte fodboldstøvler går aldrig af mode. Som sædvanlig er det derfor også en tilbagevendende tradition, at Nike stort set hver sommer introducerer en kollektion af sorte fodboldstøvler med forskellige twist af accentfarver. Pitch Dark Pack er seneste bud på en sådan kollektion fra den amerikanske sportsgigant og indeholder både nye Mercurial Superfly, Vapor XI, Tiempo Legend samt Hypervenom-udgaver i både Phantom og Phinish med NikeSkin-overdele.

Du spørger måske dig selv hvorfor, at Nike kun har præsenteret tre siloer i Pitch Dark-farverne? Ja, Magista-kollektionen mangler. Og hvad du i så fald mener dette kan betyde skal vi lade være helt op til dig...

Spark Brilliance-kollektionen lever stadig i bedste velgående ved EM-slutrunden i Frankrig hvor bl.a de nye Mercurial Superfly V og Vapor XI har haft enorm fokus. Og specielt Mercurial kollektionen i Pitch Dark Pack er bestemt en der er værd, at tage et ekstra kig på.

Udover den uhyggeligt sprøde Mercurial-kollektion byder Pitch Dark Pack, som nævnt, også på nye farver i Hypervenom-kollektionen hvor der op til Spark Brilliance Pack blev genintroduceret den, næsten legendariske, NikeSkin overdel på både Hypervenom Phantom og Phinish. Om du er til Spark Brilliance farverne eller Pitch Dark Pack lander både Phantom II og Phinish selvfølgelig i den nyeste farve online på SPORTMASTER.dk.

Sidst, men ikke mindst lander den elegante Tiempo VI selvfølgelig også i nye klæder - som i sin nyeste konstruktion for første gang er en del af Nikes sorte sommerkollektioner. Med de turkise accentfarver, som selvfølgelig tager sin inspiration fra den overordnede farve på Spark Brillance-udgaven får Sergio Ramos, Gerard Piqué og Andrea Pirlos foretrukne støvlevalg i allerhøjeste grad et look der er værd, at tage og føle på.

Hele Pitch Dark Pack-kollektionen fra Nike lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 07.07.16 hvor du selvfølgelig får GRATISiD på hele sortimentet af støvler. Hvad siger du til designet på Nikes nyeste kollektion?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo