Gå til forside

1. NOVEMBER, 2016

VINTEREN KOMMER NÆRMERE. NIKE LANCERER ORDEM 4 PREMIER LEAGUE HI-VIS MATCHBALL

Nærmere reglen end undtagelsen. Vinteren kommer nærmere og nærmere og dagene bliver kortere og kortere. Selv de helt store scener i Premier League har brug for, at blive lyst op. Nike lancerer derfor Ordem 4 Premier League Matchball Hi-Vis der allerede er taget i brug i verdens største liga. Shop dem i forskellige prispunkter allerede nu!

Vi kender det alle - og bliver desværre lige overraskede hver eneste sæson når vintersæsonen pludselig står på spring - og dagene bliver kortere og kortere og mørkere og mørkere. Den knap så fede periode på året er dog ingen undskyldning for, at gå ned på udstyr - hverken i din garderobe eller på den mest elementære genstand på en fodboldbane, nemlig bolden. Og en Hi-Vis bold fra Nike er bestemt ikke noget dumt bud på hvordan du nemmere kommer igennem din vintertræning...

Mangler du en bold til de kolde vintermåneder? Shop vores udvalg af Nike fodbolde - inkl. Hi-vis Premier League her!

Om det er på den lokale træningsbane eller på de største stadions i England er behovet ikke desto mindre det samme - omend man selvfølgelig også kan forestille sig, at der fra Nike er et mere gennemtænkt kommercielt aspekt i den store lancering af den officielle Hi-Vis Ordem 4 Matchball, som netop er taget i brug. Det er nemlig nærmere reglen end undtagelsen, at der altid omkring starten af november skiftes over til en mere synlig type af den officielle Premier League-bold, som anvendes helt indtil at vinteren går på hæld og foråret så småt kigger frem - og hvor turneringen for alvor skal afgøres.

Hvis du føler dit udstyr til vinterens hårde træning skal have en opdatering er en Hi-Vis bold fra Nike, hvis du spørger os, en super tilføjelse. Ikke nok med, at du får en bold der rent teknologisk er fra allerøverste hylde - så får du også en bold der ift. design nok får dine kammerater til at måbe.Du kan shoppe vores store udvalg af Nike fodbold online på SPORTMASTER.dk lige her!

Invalid widget

Invalid widget