Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

27. JUNI, 2017

NIKE LANCERER TIEMPO 7. MERE INNOVATIV END NOGENSINDE.

Flyknit, Fit-Mesh, Hyperstability-sål - og meget mere. Nikes lancering af den nye Tiempo 7 sætter nye standarder for hvad en komfortstøvle kan byde på. Bliv meget klogere på den nye Tiempo nedenfor!

At betegne Tiempo'en som lidt af en legende i fodboldstøvleverdenen vil absolut ikke være en overdrivelse. Den kendte silo fra Nike har altid været garant for ypperlig komfort og som værende en af de allerbedste læderstøvler på markedet. I udgave nr. 5 samt nr. 6 var der sket store innovative tiltag på den klassiske silo - men på den netop lancerede Tiempo 7 ser vi så store forbedringer og positive tiltag, at vi allerede nu godt tør kalde støvlen for den bedste Tiempo nogensinde.... Ja, det mener vi faktisk!

Men hvorfor tør vi kalde den dette allerede nu? Det bunder, kort og godt, i en af række tiltag i form af nye teknologier og innovationer, som Tiempo 7 har fået implementeret og som, i forlængelse af dette, forbedrer støvlen fra dens forgænger i virkelig markant grad.

Du kan finde vores store udvalg af Nike Tiempo lige her!

FLYKNIT-TEKNOLOGI

Nogen vil måske sige, at det nok skulle komme på et eller andet tidspunkt? Indtil Nike løftede sløret for den nye Tiempo 7 var Tiempo-serien den eneste silo fra Nike, som ikke på en eller anden måde havde Flyknit-teknologi implementeret - så, ja det var nok et spørgsmål om tid. Ser man på hver af de fire siloer er det velkendte materiale anvendt på fire forskellige måder. På Tiempo 7, nærmere bestemt, har man valgt at implementere Flyknit i og omkring midtfoden for, at optimere markant på lockdown-effekten i støvlen samt et endnu mere dynamisk fit end tidligere.

FIT-MESH

Alfa omega ved en Tiempo-støvle er selvfølgelig en ypperlig K-Leather-overdel - og den er selvfølgelig også at finde på Tiempo 7. Overdelen kommer vi nærmere ind på senere i artiklen. Hvad der dog er et væsentlig tiltag for, at læderoverdelen fungerer optimalt er implementeringen af det "nye" Fit-Mesh. En teknologi der fungerer lidt ligesom en gammel kinesisk fingerfælde - hvor jo mere du presser på, jo strammere holder den dine fingre fast.

Tilfældet er reelt set lidt det samme ved Fit-Mesh'en, som vel og mærke ikke er fastgjort til selve læderet. Derfor får du et optimeret fit, samtidigt med at du undgår at "strække" læderet og laste det unødigt.

 

Udforsk alle vores fodboldstøvler fra Nike lige her!

HYPERSTABILITY-YDERSÅL

Udover Flyknit og Fit-Mesh byder på Tiempo 7 også på en spritny type ydersål. En ydersål designet til at optimere på de skarpe retningskift, hvilket i allerhøjeste grad kommer til udtryk ved anvendelsen af hele tre forskellige typer knopper - nemlig koniske, bladede og chevron-formede knopper. Tilmed findes en af årsagerne til den store vægtreduktion på Tiempo'en også i og omkring Hyperstability-sålen.

Den nye Tiempo Legend 7 er nemlig hele 22% lettere end sin forgænger hvilket, mildt sagt, må siges at være en reduktion der er værd at tage og føle på. For udover sålen findes den primære årsag selvfølgelig omkring K-Leather overdelen, som i selve "Strike Zonen" er produceret uden nogen former for syninger. Derved får du en komfortstøvle med 100% ugeneret touch på kuglen - med en lang række nye innovative tiltag der kun gør Tiempo'en til en endnu bedre fodboldstøvle end tidligere.

Den nye Tiempo 7 lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker fra d. 13.07.17. Online har du som altid mulighed for GRATISiD i form af gratis navn, nummer og flag. Og så lancerer vi i den kommende uge endnu et tiltag, som kun gør det endnu mere attraktivt at købe fodboldstøvler på SPORTMASTER.dk. Indtil da vil vi enormt gerne høre din mening om den nye Tiempo 7 på vores sociale platforme på FacebookInstagram samt på Snapchat hvor du finder os på brugernavnet "vildmedfodbold".