Gå til forside

20. SEPTEMBER, 2016

ÅRETS SMUKKESTE TRØJE? NIKE HAR LANCERET PSG'S NYE 3. TRØJE

Det er altid med enorm spænding når de største brands lancerer deres respektive klubbers 3. trøjer. Trøjer der som regel afviger fra normerne og kan gå i lidt andre retninger end klubbernes traditionelle farver. Med Paris SG's 3. trøje har Nike, ikke desto mindre, holdt det til det helt clean og klassiske look - og har måske kreeret årets fedeste trøje. Læs mere her!

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at Paris SG's 3. trøjer skaber overskrifter i fodboldverdenen - på den gode måde! Sidste sæsons helt sorte 3. trøje, med sølv nuancer, var blandt de mest populære trøjer overhovedet hele sæsonen. Og med lanceringen af den nye 3.trøje til 2016/17-sæsonen skruer Nike og Paris SG bestemt ikke ned for charmen.

PSG-fan? Shop de franske mestres nye 2016/17-trøjer online på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering.

Klubbens nye 3. trøje er produceret med et HELT clean og hvidt udtryk - lidt ala udebanesættet fra sidste sæson, som dog også havde lidt røde og mørkeblå nuancer i sig. Årets 3. trøje er dog uden tvivl taget til næste niveau hvor man har implementeret guldnuancer rundt om på trøjen - f.eks omkring logoet og Nike-swoosh'en.

Panelerne ned langs siden er sorte lige såvel som det er tilfældet med de små detaljer omkring kraven som alt sammen er med til, at gøre trøjen VANVITTIGT elegant - og tilpas arrogant. Det er vel de færreste klubber der kan bære guldlogoer på deres trøjer...

Til den uhyggeligt sprøde trøje fås der selvfølgelig også shorts og strømper der selvfølger matcher det hvide- og guld look som trøjen byder på. Hele sættet, samt den spritnye træningskollektion fra Nike lander selvfølgelig online på SPORTMASTER.dk ultimo september med mulughed for originalt tryk på b.la Matuidi, Jesé, Di Maria og Verratti.

Er trøjen blandt de fedeste til denne sæson? Vi har svært ved, at få armene ned over designet og forudser mindst lige så stor popularitet som sidste sæsons 3. trøje. Du kan shoppe hele vores store udvalg af Paris SG-trøjer lige her på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo