Gå til forside

1. JUNI, 2017

NY HJEMMEBANETRØJE TIL DEN BLÅ DEL AF MANCHESTER

En svær debutsæson vil utvivlsomt revancheres i den kommende sæson for Pep Guardiola og hans Manchester City-hold. Klubbens nye hjemmebanetrøje har allerede nu set dagens lys. Kom tættere på trøjen lige nedenfor!

Det startede med bulder og brag for Pep Guardiola og Manchester City i 2016/17-sæsonen hvor de fejede al modstand af banen i de første runder af Premier League. Realiteterne gik dog snart op for Guardiola og debutsæsonen gik hen og blev en svær en af slagsen. Igen en understregning af, at Premier League bare ikke er som alle andre ligaer.

City-fan? Shop hele udvalget af Manchester City-trøjer online her.

Med en god portion Premier League-erfaring med sig er det derfor utvivlsomt at Pep og hans Manchester City-drenge kommer til at spille med endnu længere fremme i Premier League næste år når der for alvor skal tages revanche for den halvlunkne debutsæson. Og den kommende sæson er der, som sådan, allerede taget hul på eftersom, at tøjsponsoren Nike og klubben allerede nu har lanceret Man. Citys hjemmebanetrøje til den forestående 2017/18-sæson.

En trøje der, i forhold til sidste sæson, vender tilbage til nogle langt mere klassiske dyder end de forgangne. Trøjen er til den kommende sæson produceret i City's klassiske lyseblå farve, som modsat sidste sæson, også gør sig gældende på trøjens ærmer og derfor gør looket en smule mere strømlinet og knapt så "støjende" som det var tilfældet sidste år.

Man har samtidigt også valgt, at gå tilbage til at have hvide shorts og lyseblå strømper til hjemmebanesættet. En kombination der er fundet inspiration til helt tilbage fra trøjerne i 1967/68-sæsonen hvor kombinationen var nøjagtigt den samme - kombineret med de marron-farvede detaljer som viser sig på strømperne. Ergo et langt mere klassisk og elegant look end hvad tilfældet var i sidste sæson.

Udforsk vores udvalg af fodboldstrøjer lige her!

De nye Manchester City-trøjer er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk. Og med Guardialos kickstart af "Silly Season" hvor klubben har hentet portugisiske Bernardo Silva til klubben kunne det godt allerede nu blive et svært valg hvem der skal på ryggen af City-trøjen? Kan Guardiola og City gå hele vejen i næste sæson? Lad os høre din mening om mesterskabschancerne, hvem du mener de skal købe og hvad du synes om trøjen, på vores sociale platforme på Facebook og Instagram. Du kan lige så finde os på Snapchat. Brugernavn: vildmedfodbold. Vi snappes ved!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo