Gå til forside

31. MAJ, 2017

PARIS SG LANCERER KLUBBENS NYE HJEMMEBANETRØJE

Ici c'est Paris. Et af fodboldverdenens længerevarende trøjepartnerskaber leverer endnu en gang på højt niveau. Læs mere om Paris St. Germains nye hjemmebanetrøje fra Nike lige nedenfor.

Efter fire mesterskaber i træk for hovedstadsklubben stak klubben fra fyrstedømmet, AS Monaco, en kæp i hjulet for Marco Verratti, Edinson Cavani og co. Ej heller bliver det til triumf for Paris St. Germain i Champions League i denne sæson - og derfor er der til næste sæson, for alvor, lagt op til revanche når klubben må have som erklæret mål at generobre Ligue 1-titlen. Samt endnu en gang at gøre et forsøg på, at stryge helt til tops i det fineste europæiske selskab - nemlig Champions League.

Paris SG-fan? Shop hele sortimentet af PSG-trøjer online her. Selvfølgelig med mulighed for ORIGINALT tryk på alle trøjer!

Frem imod sæsonen 2017/18 har Nike og Paris SG netop lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje. En trøje der, modsat dem fra de sidste par sæsoner, bevæger sig ud på lidt mere vovet territorie end tidligere set med en række hidtil usete detaljer.

"Grundfarven" er selvfølgelig stadig den klassiske mørkeblå. En farve der tidligere har været altdominerende på hele trøjen - kombineret med nogle enkelte få detaljer. Til 2017/18-sæsonen skal Edinson Cavani og co. ikke desto mindre nu vende sig til en trøje med mørkerøde ærmer som absolut er med til at give trøjen et radikalt anderedes look. En smule kontroversielt at pille ved det ellers så klassiske design - men vi føler os ret sikre på at designet nok skal blive en favorit.

Udover de mørkerøde ærmer er der ligeså fundet plads til en rød stribe der ses ned igennem midten af trøjen. Et element der også var at finde på sidste sæsons trøje omend det var i en noget breddere udgave end hvad der ses på 2017/18-trøjen. Af lækre små detaljer er det sidst, men ikke mindst, selvfølgelig nødvendigt at nævne "PARIS"-indskriptionen på ydersiden af nakken, mens at der på den indvendige del er trykt "ICI C'EST PARIS" - et efterhånden velkendt motto for hovedstadsklubben.

Find vores store udvalg af fodboldtrøjer her!

Trøjerne er allerede tilgængelige nu på SPORTMASTER.dk med ORIGINALT TRYK på en lang række profiler. Hvem skal du have på ryggen? Lad os høre din mening på vores sociale platforme på Facebook og Instagram. Eller tilføj os på Snapchat - du finder os på brugernavnet 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo