Gå til forside

4. JULI, 2018

Glem aldrig dit spil. Nike introducerer nye signaturstøvler til Neymar Jr.

Det er spillet der har taget Neymar Jr. til hvor han er i dag. Ikke hans hår, ikke hans navn – kun hans evner med bolden. Hans nye signaturstøvler ved navn ”Meu Jogo” er synonymet på dette. Shop hans kollektion netop nu og læs mere nedenfor!

Længe var der tvivl om hvilken kondition Neymar Jr. ville komme til VM i. En længerevarende ankelskade holdt ham ude hele foråret og gjorde tvivlen om hans deltagelse stor. Det lykkedes at blive klar – og Neymar Jr. har allerede sat sit aftryk på slutrunden i Rusland.

Et aftryk der senest kom frem på bedste vis i 1/8-finalen mod Mexico hvor Neymar debuterede hans nyeste signaturstøvler til knockoutkampene. En støvle der i sit design og historie har inspiration fra Neymars unikke måde at spille spillet på – helt fra begyndelsen! Aldrig har han lavet om på sin måde at gøre tingene på – og det er hvad der har bragt ham til hvor han er i dag.

Hele Neymar ’Meu Jogo’-kollektionen er tilgængelig nu på SPORTMASTER.dk med mulighed for GRATISiD på alle typer støvler, mens at træningskollektionen er helt perfekt til sommerens fodboldskoler og til når sæsonen starter igen. Se hele vores sortiment af Mercurial-støvler lige her på SPORTMASTER.dk.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Og lad os da gerne høre om du synes ’Meu Jogo’ eller Neymar Jr’s seneste signaturstøvler er de fedeste?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo