Gå til forside
10. april 2019

Next Level Mercurials

 

Den måske bedste Mercurial lancering siden introduktionen af Mercurial Superfly 6 i 2018, som indeholderr nogle af de mest ikoniske Mercurials i historien. Se mere til den nye Mercurial ’LVL Up’ nedenfor og shop den i de forskellige prispunkter med dag-til-dag levering.

Når historie, nutid og innovation går op i en højere enhed. Det er kort og godt ordene der, i vores øjne, beskriver den nye Mercurial-kollektion på bedst mulig vis. Med introduktionen af ’LVL Up’-kollektionen af Mercurial Superfly-modeller, i forskellige prispunkter, har Nike bragt nogle af de mest historiske Mercurial-støvler i spil på deres mest innovative fodboldstøvle til dato.

De respektive støvler fra de seneste mange år kommer til udtryk i og omkring den iøjnefaldende stribe som går på tværs af støvlens snude, samt ligeså figurer på støvlens sål og hælkappe. De refererer til en lang række af de støvler som den måske mest profilerede Mercurial-spiller i nyere tid, Cristiano Ronaldo, har haft som sine signaturmodeller inden at Nike vel og mærke begynde på deres syv ”støvlekapitler” om den efterhånden legendariske portugiser.

Der er dog ikke tale om en ”ny” signaturstøvle til den gode portugiser, men CR7 kommer sammen med bl.a. Kilyan Mbappé til at spille i støvlen. Hvor sidstnævnte sagtens kunne være en fremtidig kandidat til at overtage CR7’s status som ”Mercurial-kongen”.

Mercurial ’LVL Up’-kollektionen er tilgængelig i alt fra de dyreste Elite-prispunkter og ned til de billigere modeller i Academy- og Club-niveau som ikke er spækket med lige så meget innovation og teknologi, men som stadig har samme designmæssige inspiration som topmodellerne.

Udover støvlekollektion hører der også en super sprød tøjkollektion til, som både til voksne og til børn sørger for at du ser MEGA skarp ud nu når vejret for alvor indbyder til udendørs fodbold i shorts og korte ærmer.

Invalid widget

Du kan shoppe både støvler og tøjkollektion online netop nu på SPORTMASTER.dk hvor du som altid får GRATIS på hele sortimentet af støvler – og selvfølgelig leveres med dag-til-dag levering.

Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.