Gå til forside

5. JULI, 2016

Nyt logo. Ny manager. Ny begyndelse. Nike lancerer Man. Citys hjemmebanetrøje

Med nyt logo, ny manager og ny hjemmebanetrøje må man sige, at Manchester City i allerhøjeste grad er startet på en frisk. Den nye hjemmebanetrøje 2016/17 tager detaljegraden til et helt nyt niveau - nøjagtigt ligesom Pep Guardiolas sans for detaljen i spillet. Læs mere om trøjen her!

De sidste par sæsoner har været af den magre af slagsen rent pokalmæssigt for den lyseblå del af Manchester. En klub der med sine enorme ambitioner og økonomiske muskler har måttet starte på en frisk rent fodboldfilosofisk - og som allerede tilbage i starten af '16 offentliggjorde ansættelsen af Pep Guardiola som arvtager for Manuel Pellegrini. En mand der i allerhøjeste grad er garant for, at gå op i den mindste detalje - og lige netop dette mantra må siges, at være implementeret perfekt på klubbens nye hjemmebanetrøje som netop er lanceret af Nike.

Trøjen er for første gang i klubbens historie konstrueret i Nikes revolutionerende AeroSwift-teknologi, som vi første gang så implementeret på landsholdstrøjerne frem imod EM '16. En teknologi der ikke bare giver dig de bedste forudsætninger for en god performance ift. afkøling og svedtransport, men som også rent designmæssigt har uhyggeligt højt niveau.

Klubbens traditionelle lyseblå farver danner igen basen for klubbens hjemmebanesæt, omend at Nike har valgt at gøre panelerne omkring ærmerne helt mørkeblå for, at skabe en mere kontrastfyldt trøje. Men den altoverskyggende detalje på den nye Manchester City hjemmebanetrøje er selvfølgelig klubbens nye logo, som indkorpererer det legendariske "Manchester Ship", Lancashire-rosen samt de tre ikoniske floder der løber igennem centrum af Manchester - nemlig The Irwell, The Irk og The Medlock. For første gang er klubbens år for stiftelsen, nemlig 1894, også at finde i klubbens logo som kun er med til, at give trøjen og logoet endnu mere kant og historie.

Modsat sidste sæson hvor man havde sat hvide shorts og lyseblå strømper til den klassiske lyseblå trøje har man i år byttet rollerne om. Shortsene matcher nemlig nu trøjen, mens at strømperne er hvide som i allerhøjeste grad er med til, at gøre det samlede look mere strømlinet og elegant.

De nye hjemmebanetrøjer lander online på SPORTMASTER.dk medio juli. Og her har du selvfølgelig mulighed for, at få de nye spillere Nolito og Gündogan på ryggen af din trøje, da vi selvfølgelig har ALT i originalt tryk tilgængeligt. Tager Guardiola Manchester City tilbage til toppen af engelsk fodbold? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din mening om Guardiola i City.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo