Gå til forside

8. AUGUST, 2018

Nikes nyeste bud på en kontrolstøvle. Byd velkommen til Phantom VSN

Normalt starter et støvledesign med en skitse. Lad os bare sige det fra start; intet er normalt eller traditionelt omkring designet og udarbejdelsen af den nye Phantom VSN. Nysgerrig? Så læs mere lige nedenfor.

Et nyt og uset niveau af kontrol og præcision. Så skarpt er budskabet omkring Nikes nyeste innovation på fodboldstøvler – navnet er Phantom VSN. Og hvis du skulle være i tvivl – ja, så er Phantom VSN afløseren for Nikes Magista-silo som har været på markedet i to versioner siden introduktionen i 2014.

Se hele udvalget af Phantom Vision fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk lige her!

Men hvad er det helt nye, tænker du måske? Støvlen har jo stadig en sok og overdelen er jo også stadig i Flyknit? Svaret er dog, at der ligger en helt masse nye innovative teknologier og designs i Phantom VSN, som er ret så banebrydende for fodboldstøvler i al almindelighed. Så lad os starte ”indefra”…

MAGISTAS AFLØSER...

I Phantom VSN har Nike nemlig introduceret en ny teknologi ved navn QuadFit, som reelt set er en ”inderstøvle” i selve støvlen.

Den er konstrueret i et materiale der, uagtet fodens form, tilpasser sig naturligt uden at materialet eller konstruktionen overstrækkes og lider last, så det går udover støvlens performance.

Det betyder samtidigt at tesen om at støvler skal ”spilles til” ikke længere er 100% gangbar. I hvert fald ikke når snakken falder på Phantom VSN. For som designer Phil Woodman udtaler: ”Phantom VSN is match-ready right out of the box”.

Fra den knapt så synlige del på Nikes nyeste type af fodboldstøvle og over til en lidt mere synlig en af slagsen – og så alligevel ikke. For flytter man øjnene ned på støvlens vrist opdager man med det samme den snøreløse overdel hvorpå der den øverste del figurerer et ”GHOST LACE”-logo.

Et nyt innovativt tiltag fra Nike som, kort og godt, er et nyt snøresystem der med en ”One-Pull”-konstruktion sørger for at den indvendige snøre strammes og passes lige efter din fods form og derfor giver personligt fit. Snørebåndene kan herefter let pakkes væk under lacecoveret for at bibeholde den rene sparkeflade.

… og apropos sparkeflade og overdel, så er Magista-støvlernes arvtager dog stadig udstyret med en overdel i Nikes velkendte Flyknit-materiale. Et materiale der, på hver sin måde, er indkorporeret i  Nikes fire forskellige støvlemodeller og på Phantom VSN kommer til udtryk på støvlens forreste del og op omkring vristen for at optimere dit touch så godt som muligt.

Hertil er støvlens overdel selvfølgelig også beklædt med Nikes ACC-teknologi således at støvlen i al slags vejr - tørt som vådt – får støvlens teknologier og innovationer til at ”præstere” så godt som muligt.

...Var du fan af Nikes nu udgåede Magista-støvle, så er Phantom Vision-støvlerne med sikkerhed også noget for dig. Vi ærgrer os stadig en smule over, at der ikke er blevet "plads" til en Elite-støvle uden sok, tilsvarende Magista Opus - men måske Nike tager dette til efterretning på et senere tidspunkt, da det også ser ud til at flere af de spillere der tidligere har anvendt "Low-Cut" Magista'en har svært ved at skifte til de nye. Hvad siger du umiddelbart til Phantom VSN? Go eller no-go? Husk at følge med på vores forskellige sociale medier på Facebook og Instagram for at sikre dig de seneste nyheder og opdateringer omkring fodboldgear. 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo