✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

11. JULI, 2016

NEXT LEVEL PLAYMAKING. NIKE LANCERER MAGISTA II

Alle fodboldstøvlefans husker nok stadig den dag, for lidt over to år siden, hvor Nike for alvor satte nye standarder for fodboldstøvler og introducerede verden til den første fodboldstøvle med sok - nogensinde. Med andre ord har Magista-serien revolutioneret begrebet om en almindelig fodboldstøvle - og tager den nu til et helt nyt niveau med introduktionen af Magista II. Vi kan ikke andet end, at sige hjerteligt velkommen!

Det her er altså en af de store, hvis du skulle være i tvivl! En spritny Magista II som er spækket med forbedringer fra den ellers så succesfulde model, som vi har været bekendt med siden foråret 2014 hvor b.la Mario Götze og Andres Iniesta var frontfigurerne for den revolutionerende fodboldstøvle frem imod VM-slutrunden i Brasilien.

Hvad der var så ikonisk dengang var den uhyggeligt avancerede overdel i Flyknit, som hidtil kun havde været kendt fra Nikes løbesko. En konstruktion, som sammen med DynamicFit Collar, på bedste vis, repræsenterede og introducerede den soklignende fornemmelse, som sidenhen næsten er blevet hverdag i fodboldstøvleverdenen.

Der er dog alligevel puttet en del opdateringer i den nyeste type af Magista-støvler. Først og fremmest er det ganske iøjnefaldende, at man har valgt en kombination af alle de farver der var repræsenteret i Spark Brilliance Pack, som vi har set i fuldt flor ved EM-slutrunden. Den turkise Tiempo, neongule Hypervenom, orange/gule Magista I, samt de rød/lilla nuancer fra Mercurial-kollektionen.

Alt sammen på en overdel, som virkelig har taget kegler hos os. Nike har nemlig implementeret et lag af NikeSkin, som vi ellers kun kender fra Hypervenom-modellerne, på Magista Obra II. Et tyndt lag kombineret med den ellers så velkendte Flyknit-overdel som derfor, mildt sagt, tager støvlen et niveau op. Samtidigt er topmodellerne selvfølgelig stadig beklædt med ACC-teknologien, som sikrer dig perfekte forudsætninger for, at dominere spillet uagtet om det er vådt eller tørt.

På samme måde, som det er tilfældet på Hypervenom Phantom II, har man også på Magista Obra II implementert deciderede Flywire-strenge for, at optimere det lockdown fit, som støvlen i forvejen er så kendt for. Men som Max Blau, Vice President hos Nike Football, udtalte, da man i sin tid lancerede Hypervenom II: "Selvom vores spillere synes, at 1'eren var fantastisk, betyder det ikke at vi ikke kan forbedre den". Og man fristes til, at tænke at den amerikanske sportsgigant har haft samme tanker om Magista'en.

Omkring ydersålen og det tilhørende knopsystem er det ret væsentligt, at tage et kig på det faktum, at Nike faktisk har valgt, at fjerne den eksterne hælkappe vi har været så bekendt med på topmodellerne Obra og Opus indtil videre.

Tilgengæld har man implementeret hvad Nike har valgt, at betegne som et Protection Supernatural Framework, som er et element omkring midtsålen der skal sikre yderligere stabilitet og beskyttelse. Elementer der selvfølgelig er vigtige for den spillertype, som støvlen henvender sig til - nemlig playmakeren der skal kunne vende og dreje i banen og sætte tempo når det er nødvendigt.

Derfor er det også ganske interessant, at Nike har valgt at lave radikale ændringer på selve støvlens knopsystem hvor man går væk fra 100% koniske knopper og over til et miks af både aflange, halvrunde og bladede knopper for, at give en tilpas afvekskling afhængigt af dine bevægelser.

Ændringerne er mange på de nye Magista-støvler, som selvfølgelig er bygget op omkring det absolutte topprodukt Magista Obra II. En støvle der samtidigt, for første gang nogensinde, kommer i børnestørrelser i selve topmodellen. Og er det i øvrigt lige for liret, at støvlens design er udarbejdet som et Heat Map med de mest intense farver på de områder hvor man har mest berøring med bolden. Det er næsten for liret! Støvlerne lander på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 28.07.16. For at holde dig helt opdateret på Magista-støvlerne kan du selvfølgelig følge os på vores forskellige medier på Facebook, Instagram og Snapchat. Du finder os på 'Vild med fodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold