Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

4. OKTOBER, 2016

NYT TIL PLAYMAKERNE. NIKE INTRODUCERER MAGISTA II FLOODLIGHTS PACK

Kun omtrent tre måneder gammel - men allerede en favorit. Magista II er lanceret i dens fjerde farve siden introduktionen i juli - og står i Floodlights Pack-farverne stærkere end nogensinde før. Mon ikke Kevin De Bruyne, Mario Götze og de andre stjerner er svært tilfredse med deres nye støvler...

I takt med, at dagene bliver kortere og mørkere bliver det i projektørlysenes skær, at dine evner - og ikke mindst støvler - for alvor lyser op. Igen i år har Nike lanceret deres Hi-Vis kollektion af fodboldstøvler som i år har fået navnet Floodlights Pack. En kollektion der bringer opdateringer på tværs alle fire siloer - og som derfor for første gang siden Spark Brillance Pack giver alle Nike-supporterede spillere, rundt om i verden, nye farver på fødderne.

Magista-fan? Shop hele vores udvalg af Magista fodboldstøvler online med GRATISiD her!

Deriblandt selvfølgelig også en ny farve til Nikes Magista-spillere, som siden juli måned har haft skullet vænne sig til den helt nye Magista II, der kort efter EM-slutrundens afslutning så dagens lys. En støvle hvor der i allerhøjeste grad blev skruet på teknologierne og lavet opdateringer der virkelig tog playmakerstøvlen til et hidtil uset niveau.

På fødderne af bl.a. Kevin De Bruyne, Mario Götze, David Luiz og Blaise Matuidi kommer vi til, at se rigeligt til Magista II-støvlerne i Floodlights Pack-farverne resten af efteråret - og du kan selvfølgelig få dit eget eksemplar med GRATISiD på SPORTMASTER.dk.

Støvlerne lander nemlig online og i udvalgte butikker d. 06.10.16 med dag-til-dag levering. Du kan derfor gå resten af efterårssæsonen i møde med et par spritnye Magista II-støvler, som i topmodellen Obra II lander i både børn- og voksenstørrelser. Husk, at du selvfølgelig også kan følge os på bl.a. Facebook, Instagram samt Snapchat hvor ift. sidstnævnte kan tilføje os LIGE HER!

Invalid widget

Invalid widget