Gå til forside

15. FEBRUAR, 2017

BACK IN BLACK. NIKE INTRODUCERER HYPERVENOM PHANTOM 3 TECH CRAFT

Vi har tidligere sagt at Nike, med lanceringen af Hypervenom 3, havde lavet den bedste Dynamic Fit-model til dato. Med introduktionen af Tech Craft-udgaven, der byder på en uhyggeligt lækker tilføjelse af Alegria-læder, har Nike gjort det igen. Tech Craft-modeller er altid blandt favoritterne - og hvorfor vi synes det kan du læse meget mere om er.

Der lå en lang, lang række nye innovationer og kombinationer af disse bag lanceringen af Hypervenom 3, som vi for første gang stiftede bekendskab med i midten af januar, som en tidlig teaser for den samlede lancering af Radiation Flare Pack.

Det afholder dog ikke Nike fra, at bygge yderligere ovenpå den storstilede lancering og give endnu mere kærlighed til topmodellerne i Hypervenom-siloen. I Tech Craft-udgaven af Hypervenom Phantom 3 har støvlen, selvfølgelig, fået et langt mere "stealth" udtryk over sig. Et udtryk der altid er kendetegnende for de nærmest ikoniske Tech Craft-støvler som vi fra tid til anden stifter bekendtskab med.

Det noget mere afdæmpede sorte look der går igen på hele støvlen har selvfølgelig også en snært af referencer til lanceringsfarven af Hypervenom 3 hvorfor, at komplimentærfarverne omkring Nike-swooshen samt omkring ydersålen har det let genkendelige grønne touch over sig.

Bliv klogere på Nike Hypervenom 3 lige her! Udforsk Lewandowski-, Cavani- og Harry Kanes foretrukne støvle.

Men nok om selve looket og udtrykket - for det er selvfølgelig materialet og hvordan Tech Craft-modellerne adskiller sig fra de "almindelige" topmodeller der virkelig er værd, at tage fat på. Både Hypervenom Phantom 3 DF samt Hypervenom Phantom 3 - henholdsvis High-Top og Low-Top - er nemlig kendetegnet ved implementeringen af Nikes, efterhånden legendariske, Alegria-læder som på Tech Craft-udgaven af Hypervenom 3 har fundet sin plads på støvlen inderside omkring den så velkendte "Strike Zone".

Her har Nike placeret et stykke af det allerfineste kængurulæder (Alegria-læder) som i allerhøjeste grad formår at gøre støvlen omend endnu mere lækker end den var i forvejen. Og til trods for dette er der stadig ikke gået på kompromis med hverken Flyknit- eller Flywire-konstruktionerne hvorfor, at du opnår nøjagtigt samme følelse af lockdown-fit som det er tilfældet i Radiation Flare Pack-farverne.

Kom tættere på Hypervenom Phantom 3 Tech Craft i vores univers lige her! Shop med dag-til-dag levering netop nu!

Udover det er begge typer af topmodellerne selvfølgelig også beklædt med ACC (All Conditions Control), mens at den nyudviklede Hyper-Reactive ydersål stadig gør sit job perfekt på Hypervenom 3 - også på Tech Craft-modellen.

Som sædvanlig er Tech Craft--opdateringerne kun forbeholdt de respektive siloers topmodeller hvorfor, at det er en ganske smal kollektion i denne omgang. Men om du er til Hypervenom 3 Tech Craft, med eller uden Dynamic Fit Collar, vil vi lade være helt op til dig. De er hver især en oplevelse og test værdig! Støvlerne lander online på SPORTMASTER.dk d. 16.02.17. Her er de selvfølgelig tilgængelige med GRATISiD, hvor vi netop har tilføjet et udvalg af otte forskellige emojis, som kan trykkes på dine støvler - selvfølgelig ganske GRATIS. Husk at tilføje os på Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo