Gå til forside

4. OKTOBER, 2016

VANT TIL SPOTLIGHTET. NIKE LANCERER HYPERVENOM II FLOODLIGHTS PACK

Det er sjældent det ikke er en angriber der ender med, at stjæle spotlightet. Spillerne i Hypervenom-modellerne er derfor vant til presset - og kommer til at befinde sig endnu bedre med dette iført den seneste farveopdatering i Floodlights Pack. De kan blive dine fra d. 06.10.16 på SPORTMASTER.dk med GRATISiD.

... og de kan kun anbefales. Det siger vi med sikkerhed i stemmen for Hypervenom Phantom II og Phinish har ikke bare designet med sig. Siden opdateringen til "2.5-versionen" op til Spark Brillance Pack, hvor man sagde pænt velkommen tilbage til NikeSkin-overdelen har støvlerne, der til dagligt sidder på fødderne af bl.a. Robert Lewandowski, Edison Cavani, Wayne Rooney og Thiago Alcantara, været blandt de mest populære Nike-støvler på markedet.

Leder du efter et par støvler der er bygget specifict til den giftige kantspiller og angriber? Find dit par Hypervenom-støvler lige her med GRATISiD.

Og hvorfor så det? Der er ingen tvivl om, at den "teknologiske" opdatering ifm. overdelen på de to topmodeller har gjort en enorm forskel. Hvor støvlerne tidligere var enormt stive i sin konstruktion er man med comeback'et til NikeSkin-overdelen væk fra dette problem - hvilket vi er rigtig mange der sætter pris på!

Kombinationen af det bløde NikeSkin-materiale, samt den stabilitetsgivende FlyWire-konstruktion giver derfor lidt af det bedste fra to verdener - hvad enten du hopper i Hypervenom Phantom II eller i Low-Cut modellen Phinish.

Hvad end du er til det ene eller det andet lander Hypervenom-kollektionen fra Floodlights Pack online på SPORTMASTER.dk d. 06.10.16. Her er det selvfølgelig også værd, at nævne at topmodellen, Phantom II, igen også laves i børnestørrelser. Hele sortimentet bliver selvfølgelig tilgængeligt med GRATISiD, så dine støvler kan blive så unikke som muligt. Husk at du ligeså kan følge os på både Facebook, Instagram og Snapchat - hvor du i sidstnævnte tilfælde kan tilføje os lige her! Vi snappes ved..

Invalid widget

Invalid widget