Gå til forside

20. MARTS, 2017

SORT GÅR ALDRIG AF MODE. NIKE INTRODUCERER FRANKRIGS NYE "BLACK COLLECTION"

Stilet, klassisk og moderne - men alligevel med kant. Nike har lanceret en ganske speciel "Black Collection" til det franske landshold. En kollektion med klare referencer til det franske streetmiljø hvor fodbold er "mere end bare en sport".

En kombination af fashion, lifestyle og performance. I Frankrig er fodbold langt mere end bare en sport. Det afspejler sig i folks påklædning såvel som de spillere vi lige nu ser udfolde sig på det franske landshold. Spillere med udstråling, kant og ærgerrighed.

I mere end nogen anden nation er der en sammenhæng mellem spillet på banen og livsstilen udenfor kridtstregerne. Her er "Off-Pitch" fodboldtøj et fremtrædende element i gadebilledet, hvilket Nike med introduktionen af "The Black Collection" har formået at kombinere.

Shop vores sortiment af Frankrig-produkter online her!

En stilren trøje i HELT sort med hvide og lyseblå nuancer omkring Swoosh-logoet samt det franske logo på venstre side af brystkassen. En trøje der stemmer godt overens med vores tidligere nævnte postulat om, at fodbold i Frankrig er mere end bare en sport. Det her er også mere end bare en fodboldtrøje - den rammer spot on i et miks af fransk streetkultur og den passionerede tilgang til fodbold.

Tjek også fodboldtrøjer fra den franske Ligue 1 her!

 

"The Black Collection" fra Nike lander online PRIMO APRIL på SPORTMASTER.dk og i få udvalgte butikker. Husk i øvrigt at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo