Gå til forside

2. FEBRUAR, 2018

Nike introducerer deres hurtigste kollektion til dato. Velkommen til ’Fast AF’ PACK.

En kollektion til de hurtigste! Som afløser til ’Fire & Ice’ Pack har Nike lanceret ’Fast AF’ Pack som allerede nu er at finde på fødderne af nogle af de største stjerner i fodboldeuropa. Læs mere om kollektionen her og shop den allerede nu på SPORTMASTER.dk.

Siden november 2017 har vi weekend efter weekend set Nikes ’Fire & Ice’ Pack performe på allerhøjeste niveau rundt om i de største ligaer i Europa. Det sluttede imidlertid med introduktionen af Nikes seneste introduktion af farveopdateringer på Magista, Hypervenom og Tiempo. Også kaldet ’Fast Audacious Football’ Pack.

Fælles for alle tre typer af Nike-støvler hvor farveopdateringen er repræsenteret er de meget mørke grundfarver, som akkompagneres af den fælles orange kontrastfarve der virkelig signalerer fart. En farve som samtidigt er uhyggeligt iøjnefaldende når støvlerne ses på TV og live på stadion.

Nye farver – samme teknologier…

Imidlertid er alle støvlerne i både Hypervenom, Tiempo og Magista-serierne 100% identiske med forgængerne ift. teknologier og materialer. Om du derfor ønsker en rigtig angriberstøvler i Hypervenom som bl.a. Harry Kane, Gonzalo Higuain og Pierre-Emerick Aubameyang bruger?

 

En ypperlig kontrolstøvle i form af Tiempo, eller om du går ”playmakervejen” ligesom Christian Eriksen, Andres Iniesta og Kevin De Bruyne og hopper i et par Magista – så er støvlerne nøjagtigt som du kender til… Bare i lidt sprødere farver!

… Men Nike-støvlerne har fået nye navne – og Dynamic Fit-modellerne har fået nye priser.

Et par ting er der dog ændret ved ifm. introduktionen af Fast AF fra Nike. Der er foretaget en ændring i de respektive navne der refererer til støvlernes prispunkter. Hvor du f.eks tidligere har kendt til Magista Obra, Orden og Onda, og i Hypervenoms tilfælde Phantom, Phatal og Phelon, så har Nike nu valgt at skære alle navne og én kam – på tværs af støvlemodeller.

Derfor hedder ALLE topmodeller fra Nike nu ”Elite” i varenavnet – uagtet om det er en Superfly, Vapor, Obra, Phantom eller Tiempo Legend. Mellemprispunktet skifter samtidigt navn fra velkendte navne som Veloce, Orden og Phatal og kommer til at hedde ”Pro”. Sidst, men ikke mindst kommer det billigere prispunkt der i de forskellige modeller, har været kendt som bl.a. Victory, Onda og Phelon nu til at hedde ”Academy”.

Og ikke nok med det – så er det også en glædelig nyhed at kunne informere om at Nike har valgt at SÆNKE priserne på deres topmodeller med Dynamic Fit Collar. Fra prispunkter imellem 2300,- til 2450,- har nemlig valgt at topmodellerne med sok fremover alle skal koste 2050,- som derfor er en ret så væsentlig reduktion i pris. Selvfølgelig til stor glæde for jer – vores kunder!

… Sidst, men ikke mindst undrer du dig muligvis over hvorfor der kun er tre af Nike-modellerne repræsenteret? For hvor er Mercurial? Vi kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt. Men husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af modellerne du er mest til? Hypervenom, Magista eller Tiempo?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo