Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

8. JULI, 2017

NIKE LANCERER DEN FULDE "LOCK IN, LET LOOSE PACK"

Tiempo 7 var første step. Nike er nu klar med den fulde pakke. Introducerer "Lock In, Let Loose Pack" med farveopdateringer på Mercurial, Magista og Hypervenom. Læs mere lige nedenfor og find ud af hvornår de kommer i salg!

Sommerkollektionen er klar! Med lanceringen af "Lock In, Let Loose Pack" har Nike præsenteret deres seneste kollektion af støvler, som vi kommer til at se på fødderne af alle Nike-supporterede spillere i løbet af Pre-Season samt i de første kampe når ligaerne igen begynder og der kommer point på spil. Allerede d. 26. juni præsenterede Nike hovedhistorien i den nye kollektion da man introducerede fodboldverdenen til den 7. udgave af Tiempo'en, som en særskilt historie.

Se vores store udvalg af Nike-støvler online på SPORTMASTER.dk lige her. Husk du kan få GRATISiD på ALLE støvler - uagtet pris!

Her godt og vel en uge efter fulgte så farveopdateringerne på de tre resterende siloer - nemlig Magista, Hypervenom og selvfølgelig Mercurial-støvlerne. Alle identiske i farvevalget med en sprød kombination af sort og orange.

Ikke desto mindre er navnet på den nye store kollektion fra Nike, mildt sagt, til den lange side omend at der selvfølgelig er en mening med "galskaben". Det todelte budskab referer klart til en opfordring om at snørre dine (nye) støvler og slippe dig selv løs med din egen spillestil - hvad end du er playmakertypen der spiller i Magista, den eksplosive offensivspiller der normalt ifører dig Mercurial-modellerne eller den knivskarpe angriber der tyer til Hypervenom.

De tre førnævnte støvler og hovedhistorien i "Lock In, Let Loose", Tiempo 7 ej at forglemme, kan dog først købes og snørres fra d. 13. juli på SPORTMASTER.dk. Lige op til at de fleste genoptager træningen og begynder, at forberede sig til den nye sæsons strabadser. Her bliver hele kollektionen selvfølgelig tilgængelig med GRATISiD som indebærer GRATIS navn, nummer og flag på dine nye støvler.

Hvilken af støvlerne er din favorit fra Nikes seneste kollektion af støvler? Lad os høre dit bud påFacebookInstagram eller Snapchat hvor du finder os på brugernavnet 'vildmedfodbold'. Vi snappes ved!

Invalid widget