Gå til forside

2. DECEMBER, 2016

EN STORM PÅ VEJ. NIKE INTRODUCERER DARK LIGHTNING PACK

Som altid er Nike klar med en lancering når vi rammer slutningen af november måned – og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Dark Lightning Pack lander online primo december. Nysgerrig? Se mere nedenfor.

Mange spørger måske sig selv hvad i alverden Dark Lightning og fodboldstøvler kan have med hinanden, at gøre? På papiret måske ikke det store, men det er alligevel lykkedes Nike at kombinere en historie om det mystificerede vejrfænomen sammen med de fire forskellige siloer i Nikes støvlekabinet.

Står der Nike støvler på din ønskeliste til jul? Se udvalget af Nike fodboldstøvler på SPORTMASTER.dk lige her!

”Dark Lightning” er, som ovenfor betegnet, et vejrfænomen der – modsat normale lyn – ikke kan ses eller måles på. Med andre ord en uhyggeligt kraftig og ”eksplosiv” type, som selvfølgelig har klare referencer til de spillere som Nike har i folden, samt hvordan de ønsker at disse typer spillere skal agere på banen. Med kraftfulde- og eksplosive præstationer og aktioner.

Dark Lightning-kollektionen byder ikke på nogle teknologiske eller materielle forandringer på nogle af de fire siloer – men ikke desto mindre selvfølgelig en kæk farveopdatering på hver af de fire velkendte modeller, nemlig TiempoMagistaHypervenom og selvfølgelig Mercurial. Så hvad enten du er til komforten i Tiempo, playmakeregenskaberne i Magista'en, giftige afslutninger og afgørende aktioner i Hypevenom - eller den ultimative speedstøvle i Mercurial-kollektionen, så kan Dark Lighting Pack være noget for dig.

Hvad end du er til af støvler fra Nike lander de online på SPORTMASTER.dk i løbet af december måned. Her bliver hele sortimentet selvfølgelig tilgængeligt med GRATISiD på ALLE modeller. Husk at du selvfølgelig også kan følge os på sociale medier på både Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo