Gå til forside

19. DECEMBER, 2016

VITÓRIAS. EN HYLDEST TIL ET VANVITTIGT ÅR FOR CR7

Det har været et, mildt sagt, vanvittigt år for Cristiano Ronaldo. Champions League-sejr, EM-triumf med Portugal som selvfølgelig kulminerede i portugiserens fjerde Ballon d'Or i historien. Og selvfølgelig havde Nike en personlig hilsen til Cristiano i form af et par limiterede hyldeststøvler...Måske den vildeste nogensinde? Det her er CR7 "Vitórias".

2016 er nok et år Cristiano Ronaldo sent vil glemme. Triumfer i både Champions League og til EM-slutrunden, toppet med en fjerde Ballon d'Or-hæder samt et Verdensmesterskab for klubhold. Sidstnævnte skete endda efter Ballon d'Or-hyldesten - og manden har endda også lavet sit klubmål nr. 500 her i starten af december.. Ja, man bliver næsten forpustet af bare at remse op hvor meget Real Madrid-stjernen har bedrevet i 2016. 

CR7-fan? Shop hele hans "Chapter 3 - Discovery"-kollektion online på SPORTMASTER.dk. 25% på udvalgte modeller!

Derfor må det absolut også siges, at være berettiget at Nike har produceret en støvle til CR7 som hyldest til det vanvittige år Cristiano har haft. "Vitórias" er navnet - og vi har svært ved, at få armene ned over den - for sjældent har en støvle haft så lækkert et design, som det er tilfældet med CR7 "Vitórias". 

"Vitórias" betyder sejrsrig og er selvfølgelig en ganske betegnende indskription på den hvide støvle med guld ydersål - en farve der altid har stået CR7 nær. Og vi glæder os vanvittigt til, at se ham optræde i dem - hvad der forventeligt kun bliver for én enkelt kamp.

Støvlerne kommer i et super begrænset oplag på 777 par på verdensplan. Disse bliver, i denne omgang, desværre ikke tilgængelige på SPORTMASTER.dk, men vi alligevel ikke lade vær med at tage et nærmere kig på støvlen - for designet er simpelthen noget af det vildeste ever. Skal du forsøge, at få fat i et par? Lad os høre din mening om støvlerne på Facebook, Instagram eller send os et snap på @vildmedfodbold med hvad du synes om designet.

Invalid widget

Invalid widget