Gå til forside

7. APRIL, 2017

HISTORIEN FORTSÆTTER... NIKE INTRODUCERER "CHAPTER 4" I FORTÆLLINGEN OM CR7.

Nike er nået over halvvejs i fortællingen om CR7. Introduktionen af det fjerde kapitel om Cristiano Ronaldos foreløbige karriere omhandler hans rejse hos Manchester United fra værende et lovende talent til, at blive anerkendt som en af verdens absolut bedste spillere. Næsten fabrikkeret til succes - og derfor også inspireret af Manchesters stolte industrielle historie. Læs mere her!

Fjerde kapitel - og dermed over halvvejs i den samlede fortælling om portugisiske Cristiano Ronaldos gloværdige karriere, som vi allerede nu ved bliver på syv kapitler. Selvfølgelig fristes man til at sige...

Mercurial-fan? Se hele vores udvalg af Nike Mercurial fodboldstøvler til både børn og voksne lige her!

Men lad os begynde dér hvor kapitel tre reelt set slap. Nemlig lige omkring da, det dengang unge stortalent, tog springet fra Sporting Lissabon og flyttede til Manchester. "Chapter 4 - Forged For Greatness", som er det officielle navn på den seneste kollektion, skal nemlig forsøge at illustrere måden hvorpå Cristiano ikke bare tog spinget fra hjemlandet Portugal og til det kolde England. Men endnu vigtigere, hvordan han hos Sir Alex Ferguson og Manchester United gik fra at være et ungt supertalent - til at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Næsten fabrikkeret til succes kunne man fristes til, at sige. Ofte er CR7 blevet betegnet som en sand maskine, som selvfølgelig også ses i lyset af hans næsten overdrevent professionelle levestil og hans mål på samlebånd. Netop dette begyndte for alvor at "hænge fast" omkring CR7 i hans United-tid - og netop dét smelter også af på inspirationen i designet eftersom Manchesters stolte industielle historie også har en historie, i sig selv, på CR7's "Chapter 4".

Inspirationen findes, kort og godt, i at det sølv/orange tema skal symbolisere når jern smedes varmt - og dermed bliver rødglødende som det, i vores øjne, ganske fint er illustreret på de nye støvler. Derudover er der, selvfølgelig, stadig det let genkendelige CR7-logo på indersiden af støvlen. Et logo der tidligere har været langt mere fremtrædende på de foregående kapitler - med blandet succes. I vores øjne er det derfor et fremragende træk fra Nike, at man har valgt at dæmpe selve bogstaverne og i stedet fremhæve det ikoniske 7-tal på støvlens inderside.

Sidst, men ikke mindst er der også fundet plads til en kæk detalje på støvlens hæl. Vi fortalte tidligere i artiklen omkring hans skifte fra Sporting hvor Cristiano havde nr. 28 på ryggen. Der er derfor, med romertal, skrevet XXVIII = 28 på støvlens hælkappe.

Den kække detalje ligger dog i, at tallene VII (7) er fremhævet markant. Et tal der selvfølgelig repræsenterer portugiserens nummer i Manchester United samt i størstedelen af hans karriere på både landshold og hos Real Madrid. Og hvis vi skal gå HELT matematisk til værks er 28 delt med 7 jo fire - og det er vist nok kapitel fire vi netop er i gang med, at beskrive. Jo, Nike må siges at have tænkt over tingene...

Fjerde kapitel i "støvlefortællingen" om CR7 fra Nike lander online og i udvalgte butikker d. 13.04.17. Et sortiment af støvler og træningstøj, som selvfølgelig bliver tilgængeligt til både børn og voksne. Både ift. de helt dyre topstøvler, men ligeså billigere prispunkter samt både langt og kort træningstøj. Er "Chapter 4" den stærkeste CR7-kollektion fra Nike hidtil? Lad os høre din mening på Facebook og på Instagram. Husk ligeså at tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo