Gå til forside

7. NOVEMBER, 2016

OPDAGELSEN! NIKE LANCERER NY CR7 SUPERFLY V "DISCOVERY"

D. 06.08.03 lyste en ny stjerne klart på himlen i Lissabon. Siden har han sprængt alle rammer for hvor højt et niveau man kan nå som fodboldspiller - men man må aldrig glemme begyndelsen. Det har resulteret i den nye signaturstøvle til Cristiano fra Nike, som lander online d. 10.11.16. Læs mere her!

Umiddelbart er d. 6. august 2003 bare én af mange dage - og er for den almindelige borger måske ikke en dato der står printet i hukommelsen. Men for Manchester United, deres fans og ikke mindst Cristiano Ronaldo selv er datoen nok én man aldrig kommer til at glemme...

Stedet var Lissabon og José Alvalade Stadium hvor Sporting Lissabon tog imod Manchester United. En purung portugiser med nr. 28 på ryggen ved navn Cristiano Ronaldo figurerede i startopstillingen for Sporting i hvad der var en af de sidste opvarmningskampe før turneringsstart.

Klubben fra Portugals hovedstad vandt kampen med 3-1 - men det er nok ikke hvad der er den mest kendte historie fra netop denne dag, på dette stadion. Specielt John O'Shea var igennem 90 minutter statist overfor den teknisk velfunderede portugiser - og fik indimellem den kære irer til at ligne en spiller der aldrig før havde spillet en fodboldkamp...

Verden havde for alvor fået øjnene op for den unge mand med det, i fodboldverdenen, meget velklingende navn. Efter kampen er det kommet frem, at United-truppen næsten enstemmigt informerede Sir Alex Ferguson om, at man måtte gøre alt for at sikre sig Ronaldos underskrift inden man forlod Portugal.

CR7-fan? Shop kollektionen af nye Mercurial CR7-støvler her fra d. 10.11.16.

Det er selvfølgelig ikke noget der lige overstås på et par timer. Men kun 10 dage efter kampen mod "De Røde Djævle" på Estadio Jose Alvalade var Cristiano Ronaldo Manchester United-spiller - og den dyrest handlede teenager i fodboldverdenen nogensinde.

Som en del af historiefortællingen omkring Cristiano Ronaldo har Nike nu løftet sløret for "Chapter 3" af signaturstøvler til portugiseren. Og hvis du ikke allerede har regnet dette ud er kampen i Lissabon, tilbage i 2003, selvfølgelig inspirationskilden til dette. En støvle som mere specifikt har fået navnet "Discovery".

Den er teknologisk tilsvarende med den "almindelige" Mercurial Superfly V, men er selvfølgelig prydet med vilde detaljer, samt i en farvekombination der har klare referencer til de to forskellige trøjer som Sporting spillede i den legendariske kamp d. 6. august 2003 - samt en kæk lille reference til den sølvstøvle som Cristiano spillede kampen i.

Den spritnye CR7 "Discovery"-kollektion spænder, ikke desto mindre, meget breddere end bare Superfly'en. Kollektionen byder nemlig også på en Mercurial Vapor XI, en Superfly i børnestørrelser samt flere forskellige indendørsmodeller - bare for at nævne en brøkdel af hvad kollektionen byder på, som selvfølgelig også inkluderer træningstøj, bolde og andet lir.

Hele CR7-kollektionen lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 10.11.16 hvor du, som altid, har mulighed for at få GRATISiD på hele sortimentet af støvler sammen med træningskollektionen og meget andet - som selvfølgelig leveres med dag-til-dag levering!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo