Gå til forside

30. JUNI, 2017

NIKE INTRODUCERER CHELSEAS NYE HJEMMEBANE- OG UDEBANETRØJER

Helt tilbage i oktober 2016 offentliggjorde Chelsea og Nike deres fremtidige samarbejde. Et samarbejde der, i dag, er trådt i kraft med introduktionen af klubbens nye hjemmebane- og udebanetrøjer. Læs mere nedenfor og shop dem allerede nu!

Nike må siges, at have gjort sig indtog i London! Netop som offentliggørelsen af samarbejdet med ærkerivalen Tottenham Hotspur har fundet sted, er første step i samarbejdet mellem "The Blues" og det amerikanske sportsbrand også lanceret - nærmere bestemt lanceringen af klubbens nye hjemmebane- og udebanetrøje.

Chelsea-fan? Se hele udvalget af Chelsea-trøjer online på SPORTMASTER.dk lige her!

Og nej, der er ej heller på Chelsea-trøjerne sket større revolutionere ændringer omkring farvevalg og design. Hjemmebanetrøjen er konstrueret i den klassiske "Chelsea-blå" i meget klassisk og stilsikkert design der scorer høje karakterer på eleganceskalaen - omend vi måske godt kunne have ønsket lidt mere dristighed i designet. Det skal dog ikke tage noget som helst fra den meget elegante trøje, som Eden Hazard og co. skal bære på Stamford Bridge i den kommende sæson.

Leder vi opmærksomheden over på udebanetrøjen er Nike også her gået meget klassisk og elegant til værks. Meget få, enddog lækre, detaljer pryder trøjen forskellige steder, som dog har en noget speciel farve. Ved første øjekast tænker man muligvis at trøjen er hvid - men den er faktisk lavet i en lysegrå farve, som må siges ikke at være den mest almindelige på fodboldtrøjer. Til den grå udebanetrøje findes der shorts i en identisk farve, mens at strømperne hertil er i samme farve som hjemmebanetrøjen - nemlig blå.

Både hjemmebane- og udebanetrøjen er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk hvor du selvfølgelig har mulighed for, at vælge alle truppens navne eller eget navn på ryggen med det nye ORIGINALE Premier League-tryk. Du kan se hele udvalget af Chelsea-trøjer på SPORTMASTER.dk - og husk samtidigt at følge med på vores sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat hvor du finder os på brugernavnet: vildmedfodbold.

Invalid widget